A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання дванадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 12 травня 2021 року (питання 31-60)

Дата: 13.05.2021 20:18
Кількість переглядів: 433

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

31. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Мігачовій Людмилі Костянтинівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської селищної ради, (колишня Нововолодимирівська сільська рада ) Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

32. Про надання дозволу громадянину України Грижуку Віталію Володимировичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Нововолодимирівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

33. Про надання дозволу громадянину України Гавриляку Дмитру Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

34. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Горіну Максиму Івановичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

35. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Горіній Олені Леонідівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

36. Про надання дозволу громадянину України Скорому Юрію Володимировичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території селища Добре Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

37. Про надання дозволу громадянці України Смиковській Вікторії Олександрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення за межами села Тетянівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

38. Про надання дозволу громадянину України Смиковському Миколі Валентиновичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення за межами території села Тетянівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

39. Про надання дозволу громадянину України Ткачу Владиславу Віталійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

40. Про надання дозволу громадянину України Ткачу Ігорю Миколайовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

41. Про надання дозволу громадянину України Тонкоглазу Георгію Миколайовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення в межах населеного пункту села Новосевастополь вул.Верхня 2 Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

42. Про надання дозволу фермерському господарству «Великий Дар» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності за межами села Новосевастополь, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 25 (двадцять п’ять) років громадянину України Звіряці Ігорю Олександровичу для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новосевастопольської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосевастополь).

Прийнято

Завантажити

44. Про надання дозволу громадянину України Щербині Владиславу Володимировичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Тетянівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

45. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Сипченку Сергію Сергійовичу та Сипченко Наталії Василівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

46. Про надання дозволу громадянину України Осичнюку Михайлу Олександровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

47. Про надання дозволу громадянці України Кучеровій Світлані Олегівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років громадянину України Романіву Олександру Васильовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка) .

Прийнято

Завантажити

49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Цацуріній Наталії Анатоліївні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території с.Нововолодимирівка вул..Молодіжна,19 Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 25 років громадянці України Коваленко Людмилі Іванівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити

51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 25 років громадянці України Дмитриченко Любові Василівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка) .

Прийнято

Завантажити

52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 25 років громадянину України Грижуку Віталію Володимировичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 25 років громадянину України Бойченку Віктору Вікторовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

54. Про надання дозволу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці України Москаленко Наталії Василівні.

Не прийнято

Завантажити

55. Про внесення змін до рішення Висунської сільської ради від 29 жовтня 2019 року №21 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування» в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

56. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Не прийнято

Завантажити

57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кемалову Віктору Олександровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

58. Про надання дозволу громадянці України Білій Ользі Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення із земель колишньої колективної власності колишнього КСП «Зоря» не наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

59. Про надання дозволу громадянці України Пухальській Наталії Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Щербини, 32 в селі Яковлівка Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Ткаченку Миколі Сергійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області ( в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано