A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання дванадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 12 травня 2021 року (питання 91-120)

Дата: 13.05.2021 22:31
Кількість переглядів: 367

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

91. Про надання дозволу громадянину України Хоничу Олександру Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою вулиця Центральна, 56 село Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

92. Про надання дозволу громадянину України Чиркіну Миколі Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

93. Про надання дозволу громадянці України Чиркіній Надії Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою вулиця Центральна, 50 село Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Шестопалько Валентині Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Новоочаків, вул. Садова,14 в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Юрченку Олександру Сергійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків.

Прийнято

Завантажити

96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Хоничу Юрію Сергійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити

97. Про відмову в наданні дозволу фермерському господарству «Золота хвиля» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області

Прийнято

Завантажити

98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Романчуку Артему Валерійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

99. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Добровольській Ользі Сергіївні, Литвак Лесі Леонтіївні, Чиркіній Олені Василівні, Чиркіну Володимиру Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

100. Про надання дозволу громадянину України Васильченку Сергію Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для сінокосіння та випасання громадської худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

101. Про надання дозволу приватному підприємству «Агроеліта» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або користування, розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області

Не прийнято

Завантажити

102. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Михайлюк Валентині Василівні, Бундуку Віталію Володимировичу, Покладову Олександру Ігоровичу, Михайлюку Олександру Васильовичу, Михайлюку Володимиру Васильовичу, Покладовій Аліні Володимирівні на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

103. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Михайлюк Валентині Василівні, Бундуку Віталію Володимировичу, Покладову Олександру Ігоровичу, Михайлюку Олександру Васильовичу, Михайлюку Володимиру Васильовичу, Покладовій Аліні Володимирівні на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

104. Про надання дозволу громадянину України Каверіну Юрію Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами села Петропавлівка).

Не прийнято

Завантажити

105. Про надання дозволу громадянину України Бундуку Віталію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

106. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою фермерському господарству «Новоочаківське» щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або користування, розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

107. Про надання дозволу громадянину України Кудакову Дмитру Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

108. Про надання дозволу громадянам України Клименко Ользі Вікторівні, Іванову Ігорю Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

109. Про надання дозволу громадянам України Мальченку Сергію Сергійовичу, Марковській Оксані Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України Доценко Валерії Володимирівни, Олійник Зінаїді Анатоліївні для ведення фермерського господарства розташованої в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

111. Про надання дозволу громадянину України Дячуку Володимиру Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

112. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Гридасовій Олені Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Висунськ, вул. Завгороднього , 5 в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Александровському Олександру Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Висунськ, вул. Широка,118 в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

114. Про надання дозволу фермерському господарству «Мальченко В.А» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину України Лузі Максиму Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Мериковій Ользі Вікторівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

117. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Присяжній Антоніні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

118. Про надання дозволу громадянину України Волинчуку Валерію Валерійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Мурляна, 26 в селі Висунськ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

119. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства.

Прийнято

Завантажити

120. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано