Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання дванадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 12 травня 2021 року (питання 121-138)

Дата: 13.05.2021 23:11
Кількість переглядів: 379

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

121. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Бондар Катерині Пантеліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або користування (за межами населеного пункту) із земель державної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

122. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Довгопол Світлані Олексіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або користування за межами населеного пункту с. Калуга Березнегуватського району Миколаївької області.

Прийнято

Завантажити

123. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Власенку Олексію Миколайовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Калуга вул.Набережна, 4.

Прийнято

Завантажити

124. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину України Матвієнку Миколі Олексійовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Калуга вул.Нова, 18 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

125. Про надання дозволу громадянці України Коляді Валентині Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Соколівка вул. Шевченка, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

126. Про надання дозволу громадянці України Коляді Ілоні Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Соколівка вул. Шевченка, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

127. Про надання дозволу громадянці України Клецко Ларисі Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Калуга вул. Нова, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

128. Про надання дозволу громадянці України Коваленко Ніні Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Соколівка вул. Шевченка, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

129. Про надання дозволу громадянину України Матвієнку Миколі Олексійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Калуга вул. Нова, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

130. Про надання дозволу громадянину України Коваленку Анатолію Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Соколівка вул..Шевченка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району, Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

131. Про надання дозволу громадянці України Лівіцькій Зінаїді Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Соколівка вул..Шевченка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району, Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Коваленку Юрію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дейнезі Михайлу Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Заковенку Володимиру Івановичу для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

135. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Голімаз Ірині Романівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Калузька сільська рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

136. Про надання дозволу громадянину України Борисенку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Калуга вул.Набережна Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району, Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

137. Про відмову громадянці України Бондар Катерині Пантеліївні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

138. Про відмову громадянці України Мисник Вікторії Станіславівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано