A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання тринадцятої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 26 травня 2021 року (питання 1-32)

Дата: 27.05.2021 14:33
Кількість переглядів: 384

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про внесення змін до селищної Програми розвитку вторинної медичної допомоги на 2020-2023 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 13.

Прийнято

Завантажити

2. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки, затвердженого рішенням селищної ради від 30 червня 2020 року № 5.

Прийнято

Завантажити

3. Про припинення права оперативного управління на майно комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

4. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

5. Про створення комісії з передачі індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

6. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради майна сільських рад, що перебувають в стані припинення в результаті реорганізації шляхом їх приєднання до Березнегуватської селищної ради та затвердження актів приймання-передачі майна.

Прийнято

Завантажити

7. Про прийняття в комунальну власність Березнегуватської селищної ради закладів освіти та культури, зміну засновника, перейменування та затвердження в новій редакції Статутів закладів дошкільної освіти.

Прийнято

Завантажити

8. Про делегування окремих повноважень селищної ради відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

Прийнято

Завантажити

9. Про встановлення розміру грошових винагород спортсменам-переможцям Березнегуватської селищної ради та їх тренерам з олімпійських та не олімпійських видів спорту.

Прийнято

Завантажити

10. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

11. Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду начальника комунального підприємства «Послуги – 2».

Прийнято

Завантажити

12. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу охорони здоров’я, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

13. Про оголошення конкурсу на посаду головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

14. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Березнегуватською районною державною адміністрацією Миколаївської області та фермерським господарством «АТАС» 19 травня 2008 року з викладенням його у новій редакції.

Прийнято

Завантажити

15. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Березнегуватською районною державною адміністрацією Миколаївської області та приватним підприємством «МАРІАНА» 14 лютого 2005 року з викладенням його у новій редакції.

Прийнято

Завантажити

16. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Березнегуватською районною державною адміністрацією Миколаївської області та фермерським господарством «Орбіта» 29 грудня 2012 року з викладенням його у новій редакції.

Прийнято

Завантажити

17. Про внесення змін до Положення про відділ архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності виконавчого органу Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 23 грудня 2019 року № 1, та викладення його в новій редакції».

Прийнято

Завантажити

18. Про звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Прем’єр-міністра України щодо необхідності скасування постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за фактичним місцем проживання одержувачів в межах України».

Прийнято

Завантажити

19. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

20. Про оголошення проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

21. Про надання згоди на безоплатну передачу комп’ютерного обладнання із спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Миколаївської області у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

22. Про клопотання до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

23. Про надання дозволу громадянам України Аврам Анастасії Анатоліївні, Авраму Степану Степановичу, Басализі Євгенію Євгеновичу, Басалигі Ілоні Григорівні, Юхимчуку Олексію Геннадійовичу, Юхимчук Галині Анатоліївні, Якібчук Катерині Віталіївні, Круц Надії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту села Сергіївка).

Прийнято

Завантажити

24. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

25. Про надання дозволу громадянці України Доценко Валерії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

26. Про надання дозволу громадянам України Гормаш Вікторії Валеріївні, Гормаш Антону Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

27. Про надання дозволу громадянину України Зануді Володимиру Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

28. Про надання дозволу громадянці України Лузі Анастасії Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ).

Прийнято

Завантажити

29. Про надання дозволу громадянам України Поліщук Марині Вікторівні, Поліщук Олексію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

30. Про надання дозволу громадянину України Скляру Євгену Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

31. Про надання дозволу релігійній громаді Українській Православній Церкві на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування культової споруди, яка розташована в межах села Висунськ по вулиці Шевченка, 1а Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Афанасьєву Іллі Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано