A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання тринадцятої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 26 травня 2021 року (питання 33-64)

Дата: 27.05.2021 15:19
Кількість переглядів: 368

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Євтушику Олексію Павловичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Охріменко Лілії Віталіївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

35. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Власенко Валентині Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шевченка, 67 в селі Любомирівка Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Кабаку Петру Савелійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, с.Любомирівка, вул.Шевченка,94.

Прийнято

Завантажити

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Жовтоштану Сергію Валентиновичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Карпуку Віктору Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель сільськогосподарського призначення державної власності громадянину Кедровському Сергію Станіславовичу для ведення особистого селянського господарства в межах території Любомирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

40. Про надання дозволу ПСП «ЯКОВЛІВСЬКЕ» на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

41. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Котко Аллі Яківні для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність громадянину України Балалайкіну В’ячеславу В’ячеславовичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами с.Червонопілля в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Баландіну Івану Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Бухтєєвій Світлані Михайлівні, Чечелю Володимиру Григоровичу, Ткачовій Вірі Віталіївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Вишенській Дар’ї Валеріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Довгальову Денису Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Жучковій Наталії Юріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Козаченко Галині Адамівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Кучеровій Анні Сергіївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або постійне користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Туркас Наталі Вікторівні, Струцу Вячеславу Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства (А.01.03)за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) громадянам України Дяченку Дмитру Олександровичу, Дяченку Олегу Олександровичу, Дяченку Руслану Олександровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Юрченко Анні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Юрченку Андрію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України Рак Ніні Василівні та Чепок Тетяні Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватської селищної ради (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років громадянину України Сидоренку Сергію Сергійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування (вільні від забудови землі) розташованих в межах території с.Червонопілля по вулиці Херсонській Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років громадянину України Сидоренку Сергію Сергійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування (вільні від забудови землі) розташованих в межах території с. Червонопілля по вулиці Степовій Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Петришин Любові Максимівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Медова, 3 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги комунальному некомерційному підприємству «Березнегуватська центральна районна лікарня» розташованої за адресою в смт Березнегувате, вул. Медична,12 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

60. Про надання дозволу громадянам України Олейніченку Івану Івановичу, Олейніченко Наталії Іллівні, Мірошніченку Руслану Володимировичу, Скорій Вірі Борисівні, Долині Андрію Миколайовичу, Долині Наталії Вікторівні, Пономарчуку Андрію Федоровичу, Димченку Олексію Геннадійовичу, Лянному Ростиславу Вікторовичу, Шибунько Любові Анатоліївні, Зеленому Василю Івановичу, Самойленку Артуру Володимировичу, Вороніній Тетяні Василівні, Клименку Олександру Івановичу, Сіваку Віталію Миколайовичу, Воротняку Ігору Костянтиновичу, Бондар Надії Вікторівні, Герасименку Сергію Миколайовичу, Луценку Юрію Вікторовичу, Рябчуку Павлу Павловичу, Кравченко Олені Анатоліївні, Ляпалу Івану Миколайовичу, Овсянику Віктору Анатолійовичу, Ляпалу Роману Васильовичу, Филимонову Олександру Сергійовичу, Панській Любові Сергіївні, Переясловій Вікторіі Сергіївні, Горлінській Наталі Григорівні, Бойкову Миколі Юхтимовичу, Ткаченко Інні Миколаївні, Охріменку Віктору Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

61. Про надання дозволу громадянам України Пасічник Ірині Сергіївні, Пасічнику Євгену Сергійовичу, Пасічник Раїсі Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

62. Про надання дозволу громадянину України Борисенку Віталію Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

63. Про надання дозволу громадянці України Вамеш Аллі Іустимівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

64. Про надання дозволу громадянину України Вамешу Юрію Іустимовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано