A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання тринадцятої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 26 травня 2021 року (питання 65-96)

Дата: 27.05.2021 16:58
Кількість переглядів: 375

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

65. Про надання дозволу громадянці України Гаркуші Олександрі Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

66. Про надання дозволу громадянину України Гаркуші Леоніду Олексійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

67. Про передачу у власність земельних ділянок громадянам України Дубняк Наталії Володимирівні, Дубняку Денису Вадимовичу, Браніцькій Тетяні Вадимівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

68. Про надання дозволу громадянам України Лейбиченку Івану Олександровичу, Лейбиченко Ірині Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

69. Про надання дозволу громадянину України Ручці Станіславу Миколайовичу виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

70. Про надання дозволу громадянам України Ткачук Анастасії Володимирівні, Калашнікову Олександру Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

71. Про надання дозволу громадянці України Бурзаковській Ользі Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Картави, 19 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

72. Про надання дозволу громадянину України Корогоду Андрію Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Нахімова, 13 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

73. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Кірпенку Михайлу Павловичу, Кірпенко Галині Михайлівні, Рисану Андрію Олександровичу, Храпову Євгену Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

74. Про надання дозволу громадянину України Бурзаковському Івану Яковичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд із земель житлової та громадської забудови комунальної власності не наданих у власність або користування по вулиці Картави, 17 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

75. Про надання дозволу громадянці України Жардан Олені Вячеславівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Колачевського, 6 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

76. Про надання дозволу громадянину України Розказову Сергію Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Кузьменка, 94 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

77. Про надання дозволу громадянину України Барановському Віктору Антоновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Червонопілля Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

78. Про надання дозволу громадянину України Кучерову Віталію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Червонопілля Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

79. Про втрату чинності договору оренди земельної ділянки.

Прийнято

Завантажити

80. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Чередніченку Анатолію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

81. Про відмову Коляді Валентині Іванівні та Коляді Петру Івановичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

82. Про надання дозволу громадянці України Абдуллаєвій Любові Віталіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Новогригорівка Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

83. Про відмову в наданні дозволу громадянці України Абдуллаєвій Любові Віталіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для сінокосіння і випасу худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами території села Новогригорівка Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

84. Про надання дозволу громадянці України Ашмаріній Катерині Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Біла Криниця Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

85. Про надання дозволу громадянці України Ашмаріній Катерині Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Біла Криниця Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

86. Про надання дозволу громадянці України Добровичан Анні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Біла Криниця Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

87. Про надання дозволу громадянці України Добровичан Анні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Біла Криниця Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

88. Про надання дозволу громадянину України Жовнерику Павлу Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Тернівка Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

89. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо надання земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства громадянину України Масалову Євгенію Валерійовичу.

Прийнято

Завантажити

90. Про надання дозволу громадянці України Мороз Наталії Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Тернівка Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

91. Про надання дозволу громадянці України Сосунович Оксані Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

92. Про надання дозволу громадянці України Спицькій Світлані Борисівні на продовження договору оренди для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

93. Про надання дозволу громадянці України Яровій Наталії Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

94. Про надання дозволу громадянину України Жиленку Анатолію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Ф.М.Кузьменка, 24 в селі Біла Криниця Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

95. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Поліщук Марини.

Прийнято

Завантажити

96. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Скорого Миколи.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано