A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 27.05.2021 21:52
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

     25 травня 2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Березнегуватської селищної ради на чолі з селищним головою Сергієм Бойком.

     Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

 На порядок денний засідання комісії з питань захисту прав дитини виносились важливі питання, що стосувалися соціально-правового захисту дітей щодо неналежного виконання батьками батьківських обов’язків по відношенню до виховання дітей (9 сімей); щодо обстеження умов проживання неповнолітнього онука та виховання дитини, який проживає з матір’ю; питання затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу  та прийомних сім’ях (24 плани).

 Усі питання, які виносились на порядок денний, ретельно вивчені членами комісії. За результатами обговорення були прийняті компетентні та виважені рішення спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано