A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 16.06.2021 20:02
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису

15 червня 2021 року в приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому були схвалені проєкти рішень селищної ради та подані на розгляд селищної ради. Крім цього було розглянуто питання:

1. Про план заходів з організації роботи у 2021 році щодо складання  прогнозу бюджету Березнегуватської селищної селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

2. Про відзначення 25-ї річниці Конституції України в Березнегуватській селищній раді.

3. Про  затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт покрівлі Висунського ЗЗСО І-ІІІ ступенів по вул. Шевченка, 6 в селі Висунськ Березнегуватського району Миколаївської області» (коригування).

4. Про створення робочої групи з питань трансформації закладів освіти та культури Березнегуватської селищної ради.

5. Про внесення змін до складу комісії для проведення звірення музейного фонду Березнегуватського історико-краєзнавчого музею, затвердженого рішенням виконавчого комітету селищної ради від 24 травня 2021 року №112.

6. Про надання фінансової автономії та організацію ведення самостійного бухгалтерського обліку в Березнегуватському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

7. Про створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Березнегуватської селищної ради.                                                       

8. Про утворення комісії з питань своєчасності і повноти виплати заробітної плати, погашення заборгованості із заробітної плати та нарахувань на неї, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат, легалізації зайнятості населення при виконавчому комітеті Березнегуватської селищної ради та затвердження Положення про неї.

9. Про  взяття на облік малолітніх дітей,  які перебувають у складних життєвих обставинах.

10. Про  надання дозволу на підписання договору про створення сімейного фермерського господарства.

11. Про  доцільність позбавлення батьківських прав.

12. Про  зняття дитини-сироти з  обліку  відділу «Служба у справах дітей» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

 

В результаті обговорення питання «Про надання фінансової автономії та організацію ведення самостійного бухгалтерського обліку в Березнегуватському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» був відхилений проєкт рішення виконкому з даного питання.

По інших питаннях порядку денного засідання виконавчого комітету селищної ради прийняті відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано