A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання чотирнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 17 червня 2021 року (питання 1-30)

Дата: 18.06.2021 21:07
Кількість переглядів: 395

з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1.

Про внесення змін до селищної Соціальної комплексної програми підтримки сім’ї та дітей, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 13 грудня 2018 року №4.

Прийнято

Завантажити

2.

Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

3.

Про встановлення місцевих податків та зборів на території Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

4.

Про затвердження Стратегії розвитку Березнегуватської селищної ради на період до 2027 року.

Прийнято

Завантажити

5.

Про внесення змін до Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 02 березня 2021 року №17, та викладення його в новій редакції.

Прийнято

Завантажити

6.

Про внесення змін до складу конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на посаду начальника комунального підприємства «Послуги-2», затвердженого рішенням селищної ради від 26 травня 2021 року №11.

Прийнято

Завантажити

7.

Про внесення змін до рішення селищної ради від 26 травня 2021 року №12 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу охорони здоров’я, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

8.

Про оголошення конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

9.

Про Звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.1998 року № 1482, з метою визначення механізму передачі індивідуально визначеного майна із державної власності у комунальну власність.

Прийнято

Завантажити

10.

Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

11.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Тонкоглазу Ігорю Георгійовичу, Чикаленко Оксані Георгіївні,Чикаленко Наталії Михайлівні, Чикаленку Олександру Григоровичу для ведення особистого селянського господарства в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

12.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Смиковській Вікторії Олександрівні, Смиковському Миколі Валентиновичу, Ткачу Владиславу Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

13.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Білецькій Віті Василівні, Білецькому Василю Васильовичу, Білецькому Віктору Васильовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

14.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25(двадцять п’ять) років громадянці України Бурченко Ользі Василівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

15.

Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради від 12 травня 2021року №50 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 25 років громадянці України Коваленко Людмилі Іванівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка)».

Прийнято

Завантажити

16.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25(двадцять п’ять) років громадянину України Красовському Юрію Георгійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити

17.

Про надання дозволу громадянину України Красовському Юрію Георгійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд в селі Новосергіївка по вул. Набережній,18 Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

18.

Про надання дозволу громадянці України Попович Ірині Іванівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Тетянівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

19.

Про надання дозволу громадянину України Цімботі Василю Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Нововолодимирівка території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

20.

Про надання дозволу громадянці України Королюк Наталі Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Тетянівка території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

21.

Про надання дозволу громадянці України Половенко Наталі Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , не наданих у власність або користування, за межами села Тетянівка території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

22.

Про відмову в наданні дозволу громадянам України Скорому Олегу Юрійовичу, Скорій Сніжані Василівні, Хвіст Юлії Василівні, Скорому Олександру Юрійовичу, Хвіст Діані Сергіївні, Максимчуку Василю Тимофійовичу, Максимчук Тетяні Василівні, Хвосту Сергію Петровичу, Скорому Юрію Володимировичу, Максимчуку Дмитру Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

23.

Про відмову в наданні дозволу громадянам України Кульбачному Віктору Вікторовичу, Губару Володимиру Володимировичу, Власовець Аліні Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

24.

Про відмову в наданні дозволу громадянам України Губаревій Наталії Борисівні, Бурченку Юрію Миколайовичу, Шаповалову Максиму Юрійовичу, Гомелько Юлії Олександрівні, Бурченку Олександру Миколайовичу, Бурченку Миколі Олександровичу, Шаповаловій Олені Олександрівні, Гомельку Георгію Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

25.

Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради від 12 травня 2021 року № 31 «Про відмову в наданні дозволу громадянці України Мігачовій Людмилі Костянтинівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».

Прийнято

Завантажити

26.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду гр. України Доценко Вікторії Валеріївні для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червоний Став вул. Садова Маліївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

27.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. України Доценко Валерії Володимирівні для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червоний Став вул. Садова Маліївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

28.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. України Доценку Володимиру Петровичу для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червоний Став вул. Садова Маліївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

29.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянину України Ковальову Борису Петровичу для городництва (А.01.07) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада с.Червоний Став вул. Набережна ( в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

30.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Отчичу Анатолію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватськогорайону Миколаївської області (за межами села Маліївка).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано