A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання чотирнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 17 червня 2021 року (питання 91-109)

Дата: 18.06.2021 23:42
Кількість переглядів: 397

з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

91.

Про надання дозволу громадянці України Москаленко Анастасії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

92.

Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

93.

Про відмову в наданні дозволу громадянці України Коляді Валентині Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

94.

Про надання дозволу громадянину України Безбражньому Віктору Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, розташованої в межах території села Калуга вул. Набережна Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

95.

Про відмову громадянину України Бондарю Віталію Володимировичу в надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

96.

Про відмову громадянці України Карнацькій Наталії Олександрівні в надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

97.

Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, розташованої в межах території села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

98.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Хвостенко Світлані Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Калуга, вул. Шкільна, 13 в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

99.

Про надання дозволу громадянці України Цимбалистій Марині Іванівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

100.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці України Цимбалистій Олександрі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Калуга, вул. Кирила Батюка, 14 в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

101.

Про надання дозволу громадянину України Швидкому Олександру Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

102.

Про надання дозволу громадянину України Пісоченко Андрію Андрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території с. Новоросійськ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

103.

Про надання дозволу громадянці України Заїченко Юлії Степанівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами населенного пункту в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

104.

Про надання дозволу громадянці України Масній Людмилі Леон-Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами населенного пункту в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

105.

Про надання дозволу громадянам України (5 чоловік) на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

106.

Про надання дозволу громадянам України (11 чоловік) на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

107.

Про надання дозволу громадянам України (25 чоловік) на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

108.

Про надання дозволу громадянам України (3 чоловіка) на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

109.

Про відмову громадянину України Коляді Петру Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту села Озерівка).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано