A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва

Дата: 22.06.2021 21:19
Кількість переглядів: 1043

Фото без опису

Днями у приміщенні Березнегуватської районної філії Миколаївського ОЦЗ відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС.

Розпочала захід директор філії Світлана Горбунова, що інформувала присутніх стосовно послуг служби зайнятості, одноразової допомоги на відкриття власної справи та розповіла про український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP.

Метою українського проекту є посилення можливостей дрібних сільгоспвиробників, малих та середніх фермерів, виробників плодоовочевої продукції; підвищення рівня ведення господарства, рівня стабільності та конкурентоспроможності.

Директор філії розповіла учасникам заходу про ключові компоненти проекту, а саме: розвиток ринку праці, трудових ресурсів, інноваційного фонду, доступ до фінансових ринків. Повідомила стосовно зустрічних грантів, різних програм, що пропонує цей проект.

Світлана Горбунова навела яскравий приклад: житель с.Біла Криниця, Березнегуватського району Борис Назаров, колишній безробітний, що перебував на обліку Березнегуватської районної філії  (учасник АТО) з допомогою даного проекту виграв грант та зайнявся власною справою – вирощуванням лікарських рослин. Саме  такі люди як Борис навчають нас бути сильними та вірити у свої можливості, ніколи не опускати руки.

Присутні з цікавістю слухали про український проект розвитку плодоовочівництва, ставили запитання та отримали на них вичерпні відповіді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано