A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Методичний семінар з питань профорієнтаційної роботи

Дата: 22.06.2021 22:29
Кількість переглядів: 1081

Днями у приміщенні Березнегуватської районної філії Миколаївського ОЦЗ відбувся методичний семінар «Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю на 2021 навчальний рік», за участю педагогічних працівників Березнегуватського ЗЗСО І-ІІІ ст та Березнегуватського професійного ліцею.

Метою заходу було інформування педагогічних працівників про можливості проведення профорієнтаційної роботи серед учнів старших класів.

Розпочала захід провідний фахівець філії Наталія Усенко з вправи «Знайомство» (під час виконання якої присутні мали змогу дізнатись більше інформації один про одного) та встановлення правил роботи під час семінару. Наступним етапом стала вправа-розкріпачення «Доторкнися до...», що дала змогу учасникам  комфортніше себе почувати та активізуватись у роботу.

Надалі директор філії Світлана Горбунова інформувала присутніх стосовно послуг служби зайнятості, актуальності проведення профорієнтаційної роботи серед учнів старших класів та їх батьків, освітніх сайтів та платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри, які дадуть змогу старшокласникам визначити своє професійне спрямування. Також директор філії навела статистичні дані стосовно проходження учнями тестувань на сайті «Моя професія» та доповнила бесіду презентацією сайту.

Під час заходу було задіяне анкетування педагогічних працівників, що дало можливість кожному учаснику аналізувати свою роботу та підвищити ефективність з педагогічної діяльності та профорієнтаційної роботи. Також були задіяні такі методи у проведенні семінару, як: мозковий штурм, психологічна-гра розвантаження «Виконуй, якщо згоден» під час якої було обговорено потреби та інтереси не тільки учнівської молоді з приводу ресурсів для навчання, отримання освіти, обізнаності та використанні набутих навиків практично, а й дорослої категорії населення.

Методичний семінар пройшов динамічно, Було обговорено чимало важливих питань з подальшої профорієнтаційної роботи, розглянуто проекти співпраці на наступний навчальний рік.

 

Висловлюємо подяку за активну участь у заході викладачам Березнегуватського професійного ліцею Наталії Казак та Ольгі Косяковській, а  також вчителям ЗЗСО І-ІІІ ст.: Оксані Троян, Марині Вербицькій, Наталії Редчиць, Світлані Проскурі.

 Сподіваємось на нові, цікаві та неординарні  зустрічі!

 

#профорієнтаційнаробота #методичнийсемінар

#активністьдосвідсучасністьактуальність

#вибірпрофесіївибірмайбутнього

#допоможемостаршокласникамразом

#співпраця



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано