A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання п'ятнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 30 червня 2021 року (питання 1-35)

Дата: 30.06.2021 20:37
Кількість переглядів: 447

 

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

2. Про надання дозволу громадянам України Швачко Віталію Дмитровичу, Дерезан Вікторії Віталіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

3. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гурмазі Віталію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Трасківська, 70 в селі Веселий Кут Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гурмазі Сергію Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Гетьмана Сагайдачного, 10 в селі Любомирівка Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

5. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Черепановій Яні Євгеніївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Незалежності, 7 в селі Любомирівка Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

6. Про відмову у наданні дозволу приватному підприємству “ОСТ ЛІДЕР-АГРО” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (невитребувані земельні частки (паї) по колишньому КСП «Зоря») для передачі в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування,в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

7. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Хатмуліну Радіку Наїльєвичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

8. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Не прийнято

Завантажити

9. Про надання дозволу громадянці України Тєрьомєнко Анні Євгенівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

10. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

11. Про надання дозволу громадянці України Жовтоштан Оксані Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

12. Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради №14 від 27 квітня 2021 року «Про надання дозволу громадянам України Шияну Ігору Анатолійовичу та Шияну Олегу Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для обслуговування нежитлової будівлі, що є їх власністю по вулиці Миру, 23 в селі Сергіївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

13. Про надання дозволу громадянину України Анташяну Артуру Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

14. Про відмову громадянам України Куць Яні Володимирівні, Борисенку Сергію Анатолійовичу в надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Прийнято

Завантажити

15. Про надання дозволу громадянці України Голімаз Катерині Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування розташованої в с. Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

16. Про надання дозволу громадянці України Охріменко Наталії Вікторівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування розташованої в с. Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

17. Про надання дозволу громадянину України Голімазу Михайлу Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

18. Про надання дозволу громадянину України Козлятіну Віталію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

19. Про відмову у надані дозволу громадянці України Коляді Ілоні Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або користування (за межами населеного пункту) із земель державної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

20. Про надання дозволу громадянці України Куць Яні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування розташованої в с. Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

21. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Пасхалову Олегу Костянтиновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

22. Про надання дозволу громадянці України Фрунзе Анастасії Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування розташованої в с. Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

23. Про надання дозволу громадянці України Фрунзе Оксані Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування розташованої в с. Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

24. Про надання дозволу громадянці України Швидкій Олені Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування розташованої в с. Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

25. Про надання дозволу громадянину України Батраку Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

26. Про надання дозволу громадянам України 4(чотири) чоловік на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Новоросійськ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

27. Про надання дозволу громадянину України Степанюченко Роману Костянтиновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2,00 га (ріллі) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

28. Про надання дозволу громадянину України Шебеді Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території с. Кавказ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

29. Про надання дозволу громадянам України 13(тринадцять) чоловік на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Кавказ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

30. Про надання дозволу громадянам України 7(сім) чоловік на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Новоросійськ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цимбалистому Миколі Станіславовичу для ведення особистого селянського господарства загальною площею 1,4406 га, розташованої за адресою: вул. Миру 46, с. Веселе, Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

32. Про надання дозволу громадянину України Непомнящому Віталію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

33. Про надання дозволу громадянину України Венго Анатолію Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

34. Про надання дозволу громадянці України Москаленко Наталії Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Веселе Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

35. Про надання дозволу громадянці України Мусієнко Галині Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Кавказ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано