Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання п'ятнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 30 червня 2021 року (питання 36-70)

Дата: 30.06.2021 22:35
Кількість переглядів: 425

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

36. Про надання дозволу громадянці України Куліковській Тетяні Олексіївні на передачу в оренду терміном на 10 років земельної ділянки для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Веселе Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

37. Про надання дозволу громадянці України Беззуб Валентині Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

38. Про надання дозволу громадянам України Благодарову Олександру Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

39. Про надання дозволу громадянам України Волосюк Марії Іванівні та Волосюк Міранді Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

40. Про внесення змін до рішення селищної ради від 02 березня 2021 року за №73 «Про надання дозволу громадянці України Дамчук Наталії Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Івана Безім’яного, 14 в селищі Березнегувате Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

41. Про надання дозволу громадянину України Сухині Денису Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

42. Про надання дозволу громадянці України Соколовій Олені Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

43. Про надання дозволу громадянину України Кондратенку Олексію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

44. Про надання дозволу громадянам України Дорофєєву Станіславу Адамовичу, Кириченку Олександру Олександровичу, Назарову Борису Володимировичу та Абдуллаєвій Любові Віталіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

45. Про надання дозволу громадянці України Наумчук Надії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Мурахівка Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

46. Про надання дозволу громадянам України Татарову Олександру Сергійовичу, Татарову Сергію Леонідовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту села Тернівка).

Прийнято

Завантажити

47. Про відмову в наданні дозволу громадянці України Котляр Ганні Олексіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

48. Про надання дозволу громадянці України Свиридовій Наталі Іванівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

49. Про надання дозволу громадянину України Дудці Сергію Юрійовичу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

50. Про надання дозволу громадянам України Трофимову Олексію Вікторовичу, Сосунович Оксані Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

51. Про надання дозволу громадянину України Гордієнку Юрію Олеговичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

52. Про надання дозволу громадянам України Скороненко Наталі Володимирівні, Мірошніченко Галині Володимирівні, Кудаковій Інні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

53. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Коляді Ілоні Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

54. Про надання дозволу громадянам України Мірошніченко Нелі Адамівні, Мірошніченку Денису Олександровичу, Мірошніченку Максиму Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Гайдаєнку Віктору Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Петропавлівка, вул. Виноградна, 32 в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Матвієнко Валентині Іванівні, Дудєвій Ользі Олександрівні, Василенко Олені Олександрівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області(за межами села Маліївка).

Прийнято

Завантажити

57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Філатову Віталію Вікторовичу, Філатову Віктору Миколайовичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами села Маліївка).

Прийнято

Завантажити

58. Про надання дозволу громадянці України Отчич Олені Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Червоний Став Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

59. Про надання дозволу громадянці України Москалик Анні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

60. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Москалику Тарасу Васильовичу, Васейку Миколі Олександровичу, Короленко Людмилі Миколаївні, Діденко Валентині Анатоліївні, на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Мурій Анні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Спортивна, 28 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

62. Про надання дозволу громадянину України Терещенку Андрію на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

63. Про надання дозволу громадянці України Гутирі Юлії Юріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

64. Про надання дозволу громадянці України Корнелюк Людмилі Борисівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

65. Про надання дозволу громадянам України (3 чоловіка) на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

66. Про надання дозволу громадянам України (6 чоловік) на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

67. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

68. Про передачу громадянину України Єрмоленку Юрію Вікторовичу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 1 Травня, 64 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

69. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Кучеренку Віктору Геннадійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

70. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Зубка Олега.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано