A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Земля дає все, що називається життям

Дата: 02.07.2021 19:16
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

В останній день червня відбулася п’ятнадцята позачергова сесія селищної ради восьмого скликання. Відкрив і вів засідання селищний голова Сергій Бойко. Після звучання Державного Гімну України, депутати обирають секретаріат, лічильну комісію, затверджують порядок денний, де з 105 питань, майже тридцять переносяться на наступну сесію.

Перед розглядом запланованих питань, селищний голова Сергій Бойко зачитав відповідь на Звернення депутатів до Прем’єр – міністра України щодо необхідності скасування постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року №277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та соціальної допомоги за фактичним місцем проживання одержувачів у межах України. На жаль…

Потім голова постійної комісії із земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища Вікторія Доценко коротко розповіла про її роботу. Так з початком роботи комісією розглянуто 1177 земельних питань. Проводяться обстеження земельних ділянок і доцільне їх використання, бо це податки, які повинні надходити до селищної ради з якими пов’язано життя громади. Свою точку зору з цього приводу висловили депутат Марина Поліщук та помічник депутата Наталя Лук’яненко.

По земельних питаннях доповідали спеціалісти відділу земельних відносин селищної ради Віктор Хоменко, Наталія Козак, Аліна Кваша, Тетяна Гомонець, Інна Отчич, спеціалісти ІІ категорії відділу земельних відносин селищної ради Ірина Вовк, Неля Гайдай, працівник відділу земельних відносин Олена Зубач, головний спеціаліст відділу земельних відносин селищної ради Наталія Тарабріна.

Розглянуто й депутатський запит депутата Олега Зубка. Мова йдеться про водопостачання населення Лепетихи.

Народні обранці підтримали запит і зобов’язали постійну комісію з питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку за участю спеціалістів апарату селищної ради провести виїзне засідання в Лепетисі з метою вивчення питань, зазначених у запиті, та про проведену роботу проінформувати на черговій сесії селищної ради. Вирішено з цього питання заслухати місцевого старосту так, як раніше, вже велася мова про забезпечення лепетисців водою. Прийнято відповідне рішення.

Валентина СОМ

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано