A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«ПЕРЛИНИ ПІВДНЯ» ХІІІ обласний авторський конкурс художньої творчості осіб з інвалідністю

Дата: 20.07.2021 14:02
Кількість переглядів: 1452

9 липня відбувся ХІІІ Миколаївський обласний авторський конкурс художньої творчості осіб з інвалідністю «Перлини Півдня».

Фото без опису

Перед початком заходу, гостей зустрічала виставка на якій були представлені витвори художнього та декоративно-прикладного  мистецтва.  А на  сцені  Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру представили свою творчість особи з інвалідністю у таких жанрах: авторська пісня, проза, поезія.

Привітати  учасників  конкурсу  завітали  заступник  голови  Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі, депутат Миколаївської обласної ради, керуючий справами  виконавчого комітету міської ради  Андрій Волков,  Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич,  директорка Департаменту  соціального  захисту населення Миколаївської  облдержадміністрації  Оксана Єльчієва та голова Миколаївської обласної організації осіб з інвалідністю ВО СОІУ Ольга Степаненко.

Відкрив захід заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Трайтлі.

Цього року на адресу конкурсного комітету надійшло 55 заявок на участь  із 20 районних та міських організацій осіб з інвалідністю.

Як розповіла організаторка  конкурсу Ольга Степаненко:- "Це  демонстрація  силу духу, демонстрація творчості, демонстрація  духовності людини. Особливо пишаємось тим, що це люди з інвалідністю. Єдине, що кожен рік поспіль він проходив у ракурсі конкурсу, але цього року наскільки вже багато учасників, наскільки цей конкурс став різнобарвним, різноманітним – ми розширили його до масштабу фестивалю".

Фото без описуБерезнегуватщину представляли члени ГО «Березнегуватської селищної організації ВО СОІУ» Яровий Руслан  в номінації  «Поезія»  (с. Біла Криниця) та  Клименко Марія в номінації  «Художнє та декоративно-прикладне мистецтво»  (смт Березнегувате). Обоє учасники  нагороджені  Дипломами Лауреата  ХІІІ обласного  авторського  конкурсу художньої творчості серед осіб з інвалідністю «Перлини Півдня» та грошовими винагородами, а Руслан Яровий ще й Подякою  Миколаївської обласної ради за вагомий особистий  внесок у  розвиток  та збагачення культурної спадщини Миколаївщини.

Березнегуватська селищна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України щиро дякує Яровому Руслану  та Клименко Марії за участь у цьому надзвичайно гарному дійстві. Ми Вами пишаємось і бажаємо в подальшому творчих злетів.

 

Людмила Пересунько,

голова ГО «Березнегуватська

селищна організація ВО СОІУ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано