A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ПРО ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ

Дата: 22.07.2021 13:48
Кількість переглядів: 1412

Фото без опису

Законодавство про працю регулює трудові відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, виду діяльності і галузевої залежності, а також робітників, які працюють у фізичних осіб.

Працівники регулюють право на працю шляхом укладання трудових договорів про роботу на підприємствах, установах, організаціях або з фізичними особами.

З метою сприяння дотримання державних гарантій у сфері праці, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників рішенням виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради від 15.06.2021 року №135 створено комісію  з  питань  своєчасності і повноти виплати заробітної плати, погашення заборгованості із заробітної плати та нарахувань на неї, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат, легалізації зайнятості населення, затверджено склад комісії.

22.07.2021 року комісією у складі : керівників податкової служби В.РЕЗНІЧЕНКА та Березнегуватської філії служби зайнятості С.ГОРБУНОВОЇ, працівника селищної ради І.ЖИТНИК проведено рейд яким охоплено 6 суб’єктів господарювання щодо забезпечення легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. В ході рейду виявлено 2 неоформлених працівників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано