A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 29 липня 2021 року (питання 1-30)

Дата: 30.07.2021 11:35
Кількість переглядів: 371

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про внесення змін до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 26 травня 2021 року № 19.

Прийнято

Завантажити

2. Про оголошення проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

3. Про внесення змін до складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 17 червня 2021 року № 10.

Прийнято

Завантажити

4. Про призупинення діяльності Федорівського закладу загальної середньої освіти I ступеня Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

5. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсного добору на посади керівників комунальних закладів культури Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

6. Про прийняття індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради та затвердження актів приймання-передачі майна.

Прийнято

Завантажити

7. Про прийняття індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради та затвердження актів приймання-передачі майна.

Прийнято

Завантажити

8. Про затвердження селищної Програми здійснення заходів щодо матеріально-технічного забезпечення та розвитку надання адміністративних послуг у сфері громадянства, іміграції та реєстрації фізичних осіб в Березнегуватському районному секторі Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Браїло Юлії Юріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Кучеренку Григорію Вікторовичу у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності розташованої в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Матвієнко Ларисі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Титаренко Юлії Юріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності, не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кваші Аліні Юріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності, що перебувають в оренді у громадянина Акопяна Шираза Мясніковича в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кваші Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності що перебувають в оренді у громадянина Акопяна Шираза Мясніковича в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Зануді Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Доценко Валерії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою6 Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватської селищної ради (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Клименко Ользі Вікторівні та Іванову Ігору Вікторовичу для ведення фермерського господарства (А.01.02) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Мигачову Євгену Валентиновичу для сінокосіння та випасання худоби (А.01.08) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Плакуну Валерію Станіславовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(А.01.01) (нерозподілених земельних часток (паїв))із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

20. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Прийнято

Завантажити

21. Про надання дозволу громадянину України Пашкову Віталію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

22. Про надання дозволу громадянам України Новіцькій Ірині Валеріївні, Новіцькій Юлії Валеріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

23. Про надання дозволу громадянину України Діденку Валерію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

24. Про надання дозволу громадянці України Войтюк Ользі Іванівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

25. Про надання дозволу громадянам України Плакуну Олександру Олександровичу, Плакуну Дмитру Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

26. Про надання дозволу громадянам України Новіцькій Ірині Валеріївні, Новіцькій Юлії Валеріївні, Годорожі Вікторії Олегівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

27. Про надання дозволу громадянину України Дячуку Юрію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

28. Про внесення змін до рішення селищної ради від № 70 від 17.06.2021року «Про надання дозволу фермерському господарству “Орхідея” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для передачі в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Пришиб, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

29. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Кузнєцовій Людмилі Яківні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння.

Прийнято

Завантажити

30. Про відмову у наданні дозволу фермерському господарству «РЕДЧИЦ» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для випасання худоби, сінокосіння та інших лікарських рослин.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано