A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 29 липня 2021 року (питання 91-102)

Дата: 30.07.2021 15:42
Кількість переглядів: 355

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

91. Про передачу громадянину України Шевченку Борису Миколайовичу в оренду земельної ділянки для ведення городництва терміном на 10 (десять) років із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Веселе Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років громадянці України Ведмеденко Ользі Миколаївні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Червонопілля) .

Прийнято

Завантажити

93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Коляді Леоніду Петровичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах смт Березнегувате).

Прийнято

Завантажити

94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років громадянину України Неменку Вадиму Олександровичу для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

95. Про надання дозволу громадянам України Сімаку Сергію Григоровичу, Сімак Олені Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

96. Про надання дозволу громадянину України Муравському Олександру Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

97. Про передачу громадянці України Ждан Наталіїї Михайлівні в оренду земельної ділянку для сінокосіння і випасання худоби терміном на 10 років, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

98. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Поліщук Валентині Вікторівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Не прийнято

Завантажити

99. Про надання дозволу громадянину України Голімазу Василю Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

100. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Редчицю Максиму Валерійовичу, Редчиць Наталі Павлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства.

Не прийнято

Завантажити

101. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Гаві Олегу Олександровичу, Величку Миколі Михайловичу, Голубцовій Анні Валентинівні, Зайцю Едуарду Леонідовичу, Раку Віталію Євгенійовичу, Ковтуну Івану Івановичу, Ковтун Світлані Леонідівні, Тимошенко Лесі Іванівні, Стахорській Людмилі Іванівні, Рисану Андрію Олександровичу, Ніжніченку Сергію Григоровичу, Коляді Валентині Володимирівні, Коляді Ілоні Олександрівні, Терещенко Валентині Трохимівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

102. Про надання дозволу громадянам України Прядку Олександру Руслановичу, Букач Ларисі Володимирівні, Діденко Людмилі Іванівні, Сокрут Ларисі Олександрівні на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано