A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Повідомлення про оголошення про проведення конкурсного добору на посади керівників комунальних закладів культури Березнегуватської селищної ради

Дата: 06.08.2021 15:32
Кількість переглядів: 295

       Відділ освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської   селищної ради оголошує про проведення конкурсного добору  на зайняття посад:

  • директора Березнегуватського будинку культури Березнегуватської селищної ради Миколаївської області;
  • директора Березнегуватського народного історико-краєзнавчого музею Березнегуватської селищної ради Миколаївської області;
  • директора Публічної бібліотеки Березнегуватської селищної ради.       

Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради такі документи:

- заяву на участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; 

- автобіографію, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік та місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; 

- копію документа, що посвідчує особу (паспорт);

- копію документа про вищу освіту; 

- два рекомендаційних листи довільної форми; 

  - мотиваційний лист довільної форми.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

    Поштова адреса для прийому документів: 56203, Миколаївська обл., смт Березнегувате, пл. Соборно-Миколаївська,10.

Електронна адреса для прийому документів: osvita_sport@ukr.net.

Дата початку приймання документів кандидатів: 05 серпня 2021 року. 

Кінцевий строк приймання документів по 04.09.2021р.

Дата початку формування конкурсної комісії: 05 серпня 2021 року.

Строки проведення конкурсу: 05 серпня 2021 року – 05 жовтня 2021 року.

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу культури Березнегуватської селищної ради:

  • вища освіта,
  • стаж роботи у сфері культури не менше трьох років,
  • володіння державною мовою,
  •  здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження щодо кандидатів: 

керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка:

– за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівника органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури (органу управління).

Конкурсна комісія формується з дев’яти членів: 3 кандидатури від трудового колективу закладу культури; 3 кандидатури від громадських організацій, що здійснюють діяльність у сфері культури відповідного функціонального спрямування, та 3 кандидатури від відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради.

      Перше засідання конкурсної комісії проводиться через 10 днів після закінчення строку приймання документів, про що повідомляється кандидат не пізніше як за 10 днів до дня його проведення.

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника комунального закладу на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.

      На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якого заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку комунального закладу на один і п’ять років та приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування.

      Результати голосування оприлюднюються на офіційному сайті Березнегуватської селищної ради.

Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті селищної ради та в інший спосіб. Спосіб голосування визначається рішенням конкурсної комісії.

      Рішення конкурсної комісії вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.

      У разі виявлення фактів, що свідчать про конфлікт інтересів члена конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії не бере участі в голосуванні.

      У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс. Повторний конкурс проводиться у порядку, визначеному статтями 21-1-21 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури».

 

Телефон для довідок  0980660865.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано