A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 12.08.2021 13:31
Кількість переглядів: 308

Шановні мешканці селища Березнегувате!

Повідомляємо, що з 12 серпня 2021 року по 12 вересня 2021 року будуть проведені громадські обговорення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні «Детального плану території земельної ділянки кадастровий номер 4821155100:02:022:0010 розташованої за адресою смтБерезнегувате вулиця Шмідта, 43 для будівництва Української Лютеранської церкви,  перехрестя вулиці Армійської до вулиць Шмідта, Скульптора Кравченка та В. Пастушенко», що розроблена на підставі рішення  Березнегуватської селищної ради № 25 від 25 квітня 2018  року, відповідно до ч. 3 ст. 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності».

25 серпня 2021 року з 12:00 до 12:30 буде проведена презентація проєкту – громадські слухання містобудівної документації на місцевому рівні.

Місце проведення громадських слухань: смтБерезнегувате, приміщення селищної ради.

Містобудівна документація розроблена з метою: уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території  в  межах  населеного пункту смтБерезнегувате;  визначення її функціонального призначення та параметрів забудови з метою будівництва та обслуговування культової споруди – Української Лютеранської церкви; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки; визначення містобудівних умов та обмежень земельної ділянки; обґрунтування потреб формування нової земельної ділянки, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо: створення транспортної інфраструктури, організації транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів, охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення, використання підземного простору тощо.

Замовник документу державного планування – Березнегуватська селищна рада Березнегуватського району Миколаївської області.

Орган, який приймає рішення про затвердження документу державного планування - Березнегуватська селищна рада Березнегуватського району Миколаївської області.

Виконавець документу державного планування - ТОВ «Проектне бюро «Базис» (ідентифікаційний код (41457747).

Пропозиції  громадськості  подаються в письмовій  формі (згідно п. 7 Постанови КМУ від 25 травня 2011 року № 555 «Про  затвердження  Порядку проведення  громадських  слухань щодо  врахування  громадських інтересів під час розроблення  проэктів  містобудівної  документації  на  місцевому рівні») до Березнегуватської селищної ради на адресу: 56203, Миколаївська область, Березнегуватський район, смтБерезнегувате, Соборно-Миколаївська площа, буд. 10, або на електронну адресу:berezenslrada@meta.ua.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій - включно до 24.00 години 12 вересня 2021 року.

 Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Ознайомитися з проєктом Детального плану території можна за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський  район, смтБерезнегувате, Соборно-Миколаївська площа, буд. 10, а також на офіційному веб-сайті Березнегуватської селищної ради https://berezneguvatska-gromada.gov.ua/.

Запрошуємо всіх небайдужих громадян прийняти безпосередню участь в розгляді містобудівної документації.

 

Відповідальний: Лейбиченко Анатолій Анатолійович - начальник відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності

тел. 097 333 2282

e-mail: berezenslrada@meta.ua

 

 

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ земельної ділянки кадастровий номер 4821155100:02:022:0010, розташованої за адресою смт Березнегувате вулиця Шмідта, 43 для будівництва Української Лютеранської церкви, перехрестя вулиці Армійської до вулиць Шмідта, Скульптора Кравченка та В. Пастушенко

120/07-2021-С9.ПЗ.ОНПС

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ПРОЄКТНИЙ ПЛАН (ОСНОВНЕ КРЕСЛЕННЯ)

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ СХЕМА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано