A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного першого пленарного засідання вісімнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 17 серпня 2021 року (питання 1-35)

Дата: 18.08.2021 16:31
Кількість переглядів: 546

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про затвердження Плану заходів з реалізації у 2021-223 роках Стратегії розвитку Березнегуватської селищної ради на період до 2027 року.

Прийнято

Завантажити

2. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки, затвердженого рішенням селищної ради від 30 червня 2020 року №5.

Прийнято

Завантажити

3. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

4. Про продовження трудових відносин з тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради Самойловою Вікторією.

Прийнято

Завантажити

5. Про внесення змін до Положення про проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу охорони здоров’я, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 26 травня 2021 року №12 (в редакції рішення селищної ради від 17 червня 2021 року №7).

Прийнято

Завантажити

6. Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради».

Не прийнято

Завантажити

7. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради майна сільських рад, що перебувають в стані припинення в результаті реорганізації шляхом їх приєднання до Березнегуватської селищної ради та затвердження актів приймання-передачі майна.

Прийнято

Завантажити

8. Про звільнення від тимчасового виконання обов’язків начальника комунального підприємства «Послуги-2» Лисенка Сергія.

Прийнято

Завантажити

9. Про призначення на посаду начальника комунального підприємства «Послуги-2» Лисенка Сергія.

Прийнято

Завантажити

10. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, наданого Висунському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Березнегуватської районної ради Миколаївської області та Березнегуватському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Березнегуватської районної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

11. Про передачу земельної ділянки комунальної власності територіальної громади, Березнегуватської селищної ради в постійне користування відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

12. Про преміювання селищного голови.

Не прийнято

Завантажити

13. Про затвердження Положення про преміювання керівників підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

14. Про преміювання селищного голови.

Не прийнято

Завантажити

15. Про внесення змін до Порядку надання адресної допомоги особам, які перебувають в складних життєвих обставинах, за рахунок коштів селищного бюджету Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року №6 «Про затвердження селищної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Березнегуватської селищної ради на 2021 -2025 роки».

Прийнято

Завантажити

16. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Прийнято

Завантажити

17. Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна, яке перебувало в користуванні відділу з питань державної реєстрації та надання адміністративних послуг Березнегуватської райдержадміністрації у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

18. Про припинення права постійного користування земельними ділянками в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

19. Про надання дозволу громадянам України Борисюку Миколі Вікторовичу, Бундуку Володимиру Вікторовичу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

20. Про надання дозволу громадянам України Бундуку Віталію Володимировичу та Покладовій Аліні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

21. Про надання дозволу громадянину України Цимбалюку Віктору Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

22. Про надання дозволу громадянам України Фокіній Олені Степанівні, Фокіну Павлу Миколайовичу, Фокіну Івану Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

23. Про надання дозволу громадянам України Фокіну Івану Володимировичу, Бундуку Віталію Володимировичу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

24. Про надання дозволу громадянам України Мірошніченку Ігору Валентиновичу, Мирошніченко Марині Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

25. Про надання дозволу громадянину України Пославському Ігору Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою вулиця Дружби, 39 село Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

26. Про відмову у затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років фермерському господарству «Щедрий колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

27. Про відмову в наданні дозволу громадянці України Коляді Ілоні Олександрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

28. Про внесення змін до рішення селищної ради від 12 травня 2021 року №101 «Про надання дозволу громадянину України Бундуку Віталію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

29. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України 4 (чотири) чоловіка для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

30. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України 8 (вісім) чоловік для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити

31. Про надання дозволу громадянам України Сипченку Сергію Миколайовичу, Сипченко Галі Михайлівні,Сипченку Сергію Сергійовичу, Сипченко Наталії Василівні, Дядій Анжелі Петрівні, Довгополій Ірині Аліківні, Довгополому Віктору Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

32. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Сімченку Станіславу Сергійовичу, Дзюбі Анатолію Васильовичу, Сімченко Лілії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Не прийнято

Завантажити

33. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Солодовник Олені Всеволодівні, Дзюбі Людмилі Іванівні, Самусенко Тетяні Євгенівні, Бегматовій Тетяні Петрівні, Юхименко Анастасії Олександрівні, Солодовнику Євгенію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства .

Прийнято

Завантажити

34. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Кірпенку Михайлу Павловичу, Кірпенко Галині Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

35. Про надання дозволу громадянці України Поповій Нелі Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Нововолодимирівки території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано