A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного першого пленарного засідання вісімнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 17 серпня 2021 року (питання 36-67)

Дата: 18.08.2021 16:57
Кількість переглядів: 545

 

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

36. Про надання дозволу громадянину України Малюкіну Дмитру Геннадійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

37. Про надання дозволу громадянам України Басализі Євгенію Євгенійовичу, Якібчук Катерині Віталіївні, Басализі Ілоні Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (не витребуваний пай) в оренду ФГ «Вікторія» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01.) в межах території Маліївської сільської ради Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

39. Про надання дозволу громадянці України Рясик Тетяні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (не витребуваний пай) в оренду ФГ «Вікторія» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01.) в межах території Маліївської сільської ради Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

41. Про надання дозволу громадянам України Сощенку Миколі Васильовичу, Матвієнко Клавдії Іванівні, Зайцеву Григорію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

42. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Самусенко Лідії Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребуваний пай) по колишньому КСП «Труд Ілліча») для передачі в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування,в межах Маліївської сільської ради Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

43. Про надання дозволу громадянам України Басализі Євгенію Євгенійовичу, Якібчук Катерині Віталіївні, Басализі Ілоні Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

44. Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради «Про надання дозволу громадянину України Батраку Олександру Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області» від 30.06.2021 року № 23.

Прийнято

Завантажити

45. Про надання дозволу громадянці України Великій Любові Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

46. Про надання дозволу громадянину України Ляшуку Віталію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

47. Про надання дозволу громадянці України Москаленко Наталії Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с.Веселе Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

48. Про надання дозволу громадянам України 4 ( чотири чоловіка) на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

49. Про надання дозволу громадянину України Степанюченку Роману Костянтиновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

50. Про надання дозволу громадянину України Бондарчуку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

51. Про надання дозволу громадянці України Єжеловій Олександрі Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

52. Про надання дозволу громадянам України Зимі Павлу Павловичу, Зубковій Олені Данилівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

53. Про надання дозволу громадянину України Далебізі Павлу Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Калужській, 17 в селищі Березнегувате Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

54. Про надання дозволу громадянці України Котляр Ганні Олексіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

55. Про надання дозволу громадянці України Спірідоновій Анні Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Огородній, 13 в селі Тернівка Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Мироненку Вадиму Миколайовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Калинівка).

Прийнято

Завантажити

57. Про внесення змін до рішень Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

58. Про надання дозволу громадянину України Луньову Миколі Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

59. Про надання дозволу громадянці України Мартинюк Олені Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту.

Прийнято

Завантажити

60. Про відмову громадянам України Шамову Олегу Олексійовичу, Шамову Володимиру Олексійовичу, Шамовій Ірині Олегівні, Ткаченку Андрію Миколайовичу, Муравці Олегу Миколайовичу, Ткаченку Ігору Миколайовичу, Коляді Петру Івановичу в наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства .

Прийнято

Завантажити

61. Про надання дозволу громадянці України Хохловій Віті Валентинівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для передачі в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності (не витребувана частка (пай) за межами села Федорівка, в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

62. Про надання дозволу громадянину України Леваневському Павлу Павловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для передачі в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності (не витребувана частка (пай) за межами села Федорівка, в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

63. Про надання дозволу громадянину України Масному Степану Федоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

64. Про надання дозволу громадянці України Радіоновій Світлані Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

65. Про передачу громадянці України Гордієнко Дарії Юріївні в оренду земельну ділянку для сінокосіння і випасання худоби терміном на 10 років, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

66. Про передачу громадянці України Сеньковець Світлані Михайлівні в оренду земельну ділянку для сінокосіння і випасання худоби терміном на 10 років, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «САН СІТІ ПЛЮС» площею 0,0415 га для прокладання електричного кабелю на землях комунальної власності сільськогосподарського призначення розташованої в межах населеного пункту на території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. Рішення не прийнято.

Не прийнято

Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано