A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

З Днем знань!

Дата: 01.09.2021 09:52
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

Шановні жителі Березнегуватщини!

Щиро вітаю вас з прекрасним та хвилюючим святом — Днем знань та початком навчального року.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, але нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Для якогось школяра навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником. Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоцінену роботу та добрі серця. Для студентів також починається новий навчальний рік. Від їх небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашої мальовничої країни.

Тож, прийміть найщиріші вітання усі, хто навчається і навчає! Нехай сторицею окупляться труди вчителів, хай тільки радість приносять діти та вдячні учні.

Бажаю усім  на цьому нелегкому  шляху навчання підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я вам тепла й любові!

 

З повагою,

Березнегуватський селищний голова                Сергій БОЙКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано