A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного другого пленарного засідання двадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 04 жовтня 2021 року (питання 1-37)

Дата: 05.10.2021 16:30
Кількість переглядів: 342

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про створення тимчасової депутатської комісії щодо визначення старостинських округів Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

2. Про надання згоди прокурору Березнегуватського відділу Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області на реалізацію продукції (врожай сільськогосподарських культур 2021 року) – речових доказів, що не містять слідів кримінального правопорушення, які через громіздкість або з інших причин не можуть зберігатися без зайвих труднощів в обладнаних приміщеннях або в інших місцях зберігання.

Прийнято

Завантажити

3. Про надання дозволу товариствам з обмеженою відповідальністю «РУХ СОНЦЯ», «ІМПЕРІАЛ СОЛАР» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництво електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція) (код у відповідності до КВЦПЗ - 14.01) із земель для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

4. Про надання дозволу товариствам з обмеженою відповідальністю «СОЛАРСТАР», «САН ІМПЕРІАЛ», «ХАЙВ ЕНЕРДЖИ», «ФАРМСОЛАР» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництво електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція) (код у відповідності до КВЦПЗ - 14.01) із земель для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

5. Про надання дозволу громадянину України Шкарупі Дмитру Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

6. Про надання дозволу громадянці України Дяченко Тамарі Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (проектної дороги) в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

7. Про надання дозволу громадянці України Дубицькій Ірині Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки що надається в оренду терміном на 10 (десять) років ПСП «Яковлівське» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані паї земель колективної власності колишнього КСП «Рассвєт» в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років громадянину України Власенку Віктору Івановичу для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

10. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Дамчук Валентині Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, 6 в селі Любомирівка Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

11. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Серветнику Віталію Віталійовичу, Сачковській Тетяні Аліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства .

Прийнято

Завантажити

12. Про внесення змін до рішення селищної ради від 29 липня 2021року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Качур Ірині Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

13. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Хатмуліну Радіку Наїльєвичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

14. Про надання дозволу громадянам України Кулик Анні Валентинівні, Сімак Сергію Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

15. Про надання дозволу громадянам України Плакуну Дмитру Олександровичу, Левченку Дмитру Олеговичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Не прийнято

Завантажити

16. Про надання дозволу громадянці України Біднині Тетяні Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

17. Про надання дозволу громадянці України Линник Тетяні Іванівні, Линнику Олександру Володимировичу, Линнику Володимиру Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Василівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

18. Про внесення змін до рішення селищної ради від 26 травня 2021 року «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

19. Про надання дозволу громадянці України Юрчик Євдокія Михайлівна на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва і земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

20. Про надання дозволу громадянам України Яцковській Надії Павлівні, Яцковській Поліні Михайлівні, Яцковському Броніславу Геронійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Веселе Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Поліщуку Сергію Петровичу для городництва (А.01.07) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада с. Лепетиха (в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки що надається в оренду терміном на 10 (десять) років СТОВ «Жовтневе» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (нерозподілена земельна ділянка колективної власності колишнього КСП «Жовтневе») в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

23. Про надання дозволу громадянину України Леваневському Павлу Павловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для передачі в оренду терміном на 10 ( десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності ( не витребувана частка (пай) за межами села Федорівка, в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

24. Про надання дозволу громадянці України Шамовій Наталії Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

25. Про надання дозволу громадянину України Вишенському Ігорю Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

26. Про надання дозволу громадянину України Васейку Миколі Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

27. Про надання дозволу громадянину України Рудчику Олексію Вадимовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

28. Про надання дозволу громадянину України Ткаченку Андрію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

29. Про надання дозволу громадянину України Ткаченку Ігорю Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років громадянину України Ткаченку Ігору Миколайовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

31. Про надання дозволу громадянці України Войковській Інні Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Не прийнято

Завантажити

32. Про надання дозволу громадянам України Грижук Крістіні Віталіївні, Матвієнко Ірині Олегівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25(двадцять п’ять) років громадянину України Кульбачному Анатолію Вікторовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 25 (двадцять п’ять) років громадянці України Романів Любов Дем'янівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 25 (двадцять п’ять) років громадянину України Цацуріну Юрію Вікторовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 25 (двадцять п’ять) років громадянину України Котовському Анатолію Анатолійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 25(двадцять п’ять) років громадянину України Красовському Віктору Володимировичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано