A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного другого пленарного засідання двадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 04 жовтня 2021 року (питання 38-74)

Дата: 05.10.2021 17:35
Кількість переглядів: 349

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 25(двадцять п’ять) років громадянці України Біяк Ларисі Миколаївні, Ламінській Валентині Сергіївні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

39. Про надання дозволу громадянам України Красовській Олені Володимирівні, Красовському Анатолію Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність та користування, в межах населеного пункту села Новосергіївка на території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

40. Про надання дозволу громадянам України Басьонку Андрію Юрійовичу, Басьонку Юрію Михайловичу , Басьонок Ларисі Василівні, Чебану Олександру Георгійовичу, Чебану Георгію Вікторовичу, Чебан Любов Михайлівні, Чебан Марії Володимирівні, Павлішину Валентину Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

41. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Єрмоленку Артуру Руслановичу, Єрмоленко Ілоні Володимирівні, Коваленко Лілії Анатоліївні, Єрмоленку Руслану Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах с. Тетянівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

42. Про відмову в наданні дозволу громадянам України Сімченку Станіславу Сергійовичу, Дзюбі Анатолію Васильовичу, Сімченко Лілії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

43. Про надання дозволу громадянину України Грабару Євгенію Ігоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

44. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Борисюк Ользі Едуардівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

45. Про надання дозволу громадянці України Вербицькій Галині Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

46. Про надання дозволу громадянці України Кузіній Альоні Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

47. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою громадянам України Мироненку Олексію Володимировичу, Юрченко Галині Миколаївні щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

48. Про надання дозволу громадянці України Надеіній Галині Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

49. Про внесення змін до рішення селищної ради від 17 серпня 2021 року № 17 «Про надання дозволу громадянам України Покладовій Аліні Володимирівні, Бундуку Віталію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

50. Про надання дозволу громадянину України Чечельницькому Олексію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

51. Про надання дозволу громадянам України Лісянській Тетяні Іванівні, Маринченко Світлані Анатоліївні Кучеренко Тамарі Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

52. Про надання дозволу громадянці України Жипі Наталії Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

53. Про надання дозволу громадянці України Зубковій Олені Данилівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Молодіжній , 7 в селі Біла Криниця Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

54. Про надання дозволу громадянам України Манжосу Валерію Васильовичу, Фролову Руслану Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки що надається в оренду терміном на 10 (десять) років колгоспу «Прометей» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані паї земель колективної власності колишнього КСП ім. Чкалова) в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту ).

Прийнято

Завантажити

56. Про надання дозволу громадянину України Фролову Руслану Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Першотравнева , 5 в селі Велике Артакове Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

57. Про надання дозволу громадянці України Козуб Ользі Іванівні, Козуб Тетяні Миколаївні, Козуб Анастасії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , що перебувають в постійному користуванні Козуба Володимира Борисовича, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

58. Про надання дозволу громадянину України Луняці Руслану Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

59. Про надання дозволу громадянам України Басализі Євгенію Євгенійовичу, Якібчук Катерині Віталіївні, Басализі Ілоні Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

60. Про надання дозволу громадянам України Зикову Петру Борисовичу, Балан Лілії Володимирівні, Курочкіну Сергію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

61. Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради «Про надання дозволу громадянці України Белозерцевій Олені Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області» від 17.06.2021 року № 30.

Прийнято

Завантажити

62. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Просєкіну Василю Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребуваний пай по колишньому КСП «Труд Ілліча») для передачі в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування,в межах Маліївської сільської ради Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

63. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Луцюку Василю Івановичу, Луцюк Вірі Миколаївні, Просєкіній Ульяні Василівні, Просєкіну Микиті Васильовичу, Просєкіну Василю Олександровичу, Просєкіну Тимуру Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

64. Про надання дозволу громадянам України Цимбалистому Ігору Юрійовичу та Руденку Олексію Леонідовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, розташованої в межах території села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

65. Про надання дозволу громадянам України Лівіцькій Зінаїді Анатоліївні, Лівіцькому Юрію Олександровичу, Коваленку Анатолію Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні ф/г «ШУМЛЯНСЬКЕ», в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

66. Про відмову громадянину України Борисенку Сергію Анатолійовичу в надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

67. Про надання дозволу громадянину України Думанецькому Івану Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

68. Про надання дозволу громадянці України Дяченко Олені Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, розташованої в межах території села Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

69. Про надання дозволу громадянці України Цимбалистій Ганні Кирилівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

70. Про надання дозволу громадянці України Ярошевич Наталії Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

71. Про надання дозволу громадянину України Кісєльову Сергію Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

72. Про надання дозволу громадянину України Чередніченку Миколі Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

73. Про зняття земельних ділянок з числа виставлених на торги в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

74. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Коляді Валентині Володимирівні, Коляді Ілоні Олександрівні, Юрченку Дмитру Олександровичу, Бутенку Ігору Сергійовичу, Ніжніченку Сергію Григоровичу, Голубцовій Анні Валентинівні, Сокрут Ларисі Олександрівні, Сокрут Альбіні Андріївні, Сокруту Сергію Олександровичу, Сокруту Олександру Вікторовичу, Сокруту Олександру Олександровичу, Зайцю Едуарду Леонідовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано