A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Активні парки-локації здорової України

Дата: 27.10.2021 14:16
Кількість переглядів: 1311

Фото без опису

«Активні парки-локації здорової України» – це один з проєктів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Основною метою соціального проєкту є організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

Соціальний проєкт передбачає нові форми залучення різних груп населення, зокрема осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Також проєкт передбачає облаштування в місцях масового відпочинку безперешкодного доступу громадян, зокрема осіб з інвалідністю, до спортивних споруд і місць для заняття різними видами рухової активності, а також пунктів безкоштовного прокату спортивного інвентарю та обладнання.

В рамках соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» у Березнегуватській селищній раді визначене місце спортивних локацій та спортивних споруд, на яких проводитимуться заходи у рамках реалізації соціального проєкту, а саме дитяче містечко «Казка». До переліку спортивних споруд в рамках проєкту облаштовано спортивні споруди: шведська стінка, турники, бруси, лавочки, координаційна лінія та ін. Всі бажаючі жителі Березнегуватської громади можуть долучитися до активного відпочинку та занять спортом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано