A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Не залишаються байдужими до життя громади

Дата: 01.11.2021 13:39
Кількість переглядів: 1677

Фото без опису

депутати селищної ради, які зібралися на двадцять другу позачергову сесію селищної ради восьмого скликання, яка відбулася 29 жовтня 2021 року, у сесійній залі. Під час засідання народні обранці затвердили важливі Програми – про патріотичне виховання населення на території Березнегуватської селищної ради на 2022 -2025 роки, з якою ознайомила присутніх начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Ганна Хижняк.

Затвердили депутати Програму розвитку автомобільних доріг на території Березнегуватської селищної ради на 2022-2025 роки. По цьому питанню доповідав начальник відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності селищної ради Анатолій Лейбиченко. Це питання одне з найболючіших, тож довелося відповідати на багато запитань і вносити деякі зміни до проекту рішення. Слід сказати, що Анатолій Лейбиченко справився з відповідями, бо має в цій галузі багаторічний досвід.

Фото без опису

Головному спеціалісту відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, ЖКГ та комунальної власності селищної ради Ірині Шишківській випало доповідати з кількох питань. Це і про передачу нерухомого майна комунальної власності територіальної громади в оренду комунальному некомерційному підприємству «Березнегуватський центр первинної медико-санітарної допомоги» Березнегуватської селищної ради, без проведення аукціону; підприємству комунальної власності області «фармація» та Південному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції. (м.Одеса).

Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради доповідав Дмитро Кривошей – начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Потім селищний голова Сергій Бойко ознайомив присутніх з депутатським запитом Вікторії Доценко – Зверненням депутатів до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

Болючим залишається питання утворення старостинських округів. На попередній сесії депутати проголосували за утворення семи старостинських округів. Але після прийнятті рішення люди не погодились з таким розподілом і звернулися до народних обранців переглянути дане питання, зібравши підписи жителів сіл, з чим ознайомив селищний голова.

І за Звернення і за старостинські округи депутати не проголосували. На жаль, не всі народні обранці бувають на сесіях, а за такі важливі питання треба всім брати на себе відповідальність.

 Валентина СОМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано