A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення щодо проведення щорічних обов’язкових медичних оглядів працівників в 2022 році

Дата: 04.11.2021 09:30
Кількість переглядів: 991

Управління Держпраці у Миколаївській області нагадує, що на підставі Наказу МОЗ № 246 від 21.05.2007 «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій» необхідно:

  • звернутися з заявою на ім’я начальника Управління Держпраці у Миколаївській області щодо визначення категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду у 2022 році та до  01 грудня 2021 року  скласти і узгодити з інспектором  відділу з питань гігієни праці  Управління Держпраці у Миколаївській області Акт визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду за формою, зазначеною у додатку 1 до Наказу МОЗ № 246 від 21.05.2007. До заяви  необхідно додати копії штатного розпису без зазначення розміру окладу та  протоколи  лабораторних досліджень   факторів виробничого середовища і трудового процесу на конкретних робочих місцях;
  • на підставі Акта визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду, протягом місяця  скласти у 4 примірниках поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам за формою, зазначеною у додатку 2 на паперовому та електронному носія і узгодити з інспектором відділу  з питань гігієни праці  Управління Держпраці у Миколаївській області;
  • за результатами медичного огляду складається Заключний акт за результатами періодичного медичного огляду працівників за формою, зазначеною у додатку 9 до наказу МОЗ від 21.05.2007 №246.   Заключний акт обов’язково  погоджується з інспектором  відділу з питань гігієни праці  Управління Держпраці у Миколаївській області. У разі виявлення за результатами медичних оглядів осіб, що підлягають переведенню на іншу роботу за станом здоров’ю поза дією шкідливого фактору або обмеженню виконання окремих видів робіт (наприклад: роботи на висоті) необхідно надати до управління Держпраці у Миколаївській області копії наказів про виконання вимог заключного акту.

Всі документи, які надходять до Управління Держпраці у Миколаївській області на узгодження та підписання мають бути із супроводжувальним листом.

Для отримання додаткової інформації або консультації звертатись до відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Миколаївській області за телефоном (0512)50-01-36. Листи приймаються на електронну адресу відділу (vgp17@mk.dsp.gov.ua, vgpmk@gmail.com), поштову адресу Управління (м. Миколаїв, вул. М.Василевського, 40/1, каб. 205).

 

 

Прес-служба Управління  Держпраці у Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано