A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Карантин – не фікція: на території Березнегуватської селищної ради тривають перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів!

Дата: 11.11.2021 08:32
Кількість переглядів: 1425

Регіональної комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації встановлено необхідність проведення Держпродспоживслужбою та Національною поліцією масових перевірок дотримання громадськими закладами санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог у період карантину.

Робочою групою по здійсненню контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 в складі представників Березнегуватської селищної ради, Снігурівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області на території Березнегуватської селищної ради 10 листопада 2021 року проведено перевірку 14 закладів торгівлі непродовольчими та продовольчими товарами, складено 1 протокол. Також членами комісії проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Шановні суб’єкти господарювання нашої громади, наполегливо просимо Вас бути відповідальними та чітко дотримуватись вимог карантину! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано