A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради оголошує про проведення конкурсного добору на посаду директора Березнегуватського народного історико-краєзнавчого музею Березнегуватської селищної ради Миколаївської області

Дата: 11.11.2021 14:03
Кількість переглядів: 1026

Дата початку приймання документів від кандидатів — 11.11. 2021 року.

Строк проведення конкурсу  на зайняття посади директора Березнегуватського народного історико-краєзнавчого музею Березнегуватської селищної ради Миколаївської області складає два місяці з дня оприлюднення оголошення.

Вимоги до кандидатів на посаду: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду директора Березнегуватського народного історико-краєзнавчого музею Березнегуватської селищної ради Миколаївської області особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

- є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури (далі — орган управління).

Особи, які бажають брати участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення про конкурс подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу;

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їхню думку, підтверджують їх професійні чи моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Зазначені документи надсилаються на поштову (56203, Миколаївська обл., смт Березнегувате, пл. Соборно-Миколаївська,10) та електронну (osvita_sport@ukr.net) адреси відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради, або подаються особисто у встановлений строк.

Довідки за телефоном 0980660865.

Умови проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу культури та призначення керівника:

  • Конкурсний добір проводиться публічно.
  • Орган управління забезпечує відео- та аудіофіксацію всіх засідань конкурсної комісії та розміщує матеріали засідань конкурсної комісії на офіційному вебсайті Березнегуватської селищної ради.
  • Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.
  • Орган управління не пізніш як за 10 днів до дня проведення першого засідання конкурсної комісії повідомляє кандидатів про час та місце проведення засідання конкурсної комісії.
  • За клопотанням члена конкурсної комісії орган управління забезпечує його участь у засіданнях конкурсної комісії в режимі відеоконференції. Відповідне клопотання подається не пізніш як за три дні до початку засідання конкурсної комісії.
  • Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.
  • На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника комунального закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.
  • Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду керівника комунального закладу культури у разі невідповідності вимогам, зазначеним у статті 211  Закону України «Про культуру», за рішенням конкурсної комісії.
  • Орган управління зобов’язаний оприлюднити на офіційному вебсайті Березнегуватської селищної ради умови праці, відомості про матеріально-технічну базу закладу культури, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.
  • На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному вебсайті Березнегуватської селищної ради та в інший спосіб. Спосіб голосування визначається рішенням конкурсної комісії.

Рішення конкурсної комісії вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.

У разі виявлення фактів, що свідчать про конфлікт інтересів члена конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії не бере участі в голосуванні.

У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано