A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного першого пленарного засідання двадцять третьої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 18 листопада 2021 року (питання 1-35)

Дата: 19.11.2021 15:01
Кількість переглядів: 565

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18 жовтня 2021 року № 16 «Про утворення старостинських округів Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 07 вересня 2021 року № 3 «Про затвердження Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Березнегуватської селищної ради на 2021-2024 роки»

Прийнято

Завантажити

3. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

4. Про внесення змін до Положення про фінансовий відділ Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 30 жовтня 2020 року № 9.

Прийнято

Завантажити

5. Про затвердження Кодексу етики депутатів Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

6. Про затвердження Комплексної програми захисту прав дітей на території Березнегуватської селищної ради «Дитинство» на 2022-2025 роки».

Прийнято

Завантажити

7. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Березнегуватської селищної ради на 2022 рік.

Прийнято

Завантажити

8. Про затвердження Плану - графіку здійснення заходів з відстеження результативності регуляторних актів Березнегуватської селищної ради на 2022 рік.

Прийнято

Завантажити

9. Про зміну юридичних адрес закладів освіти відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

10. Про зміну юридичної адреси відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради та затвердження Положення про відділ у новій редакції.

Прийнято

Завантажити

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сухині Денису Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Соколовій Олені Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

13. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ФГ «ІЗАБЕЛЛА» в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Майданиці Олегу Івановичу, Переясловій Аліні Олегівні, Майданиці Лідії Анатоліївні для ведення фермерського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Майданика Олега Івановича в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Мурахівського старостинського округу Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України: Свиридовій Наталі Іванівні із земель сільськогосподарського призначення А.01.03 –для ведення особистого селянського господарства в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Костюку Миколі Миколайовичу, Солігану Михайлу Михайловичу, Махині Олександру Вадимовичу, Карповичу Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с.Тернівка).

Прийнято

Завантажити

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Соколовій Олені Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

18. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дячуку Володимиру Юрійовичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Дячука Володимира Юрійовича в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району (Висунська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

20. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Мальченку Сергію Сергійовичу та Марковській Оксані Сергіївні для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Мальченка Сергія Володимировича в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району (Висунська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Лузі Анастасії Вікторівні для ведення особистого селянського господарства в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Зануді Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

24. Про затвердження проекту землеустрою в постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УКРАЇНСЬКОЇ ПАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ У С. ВИСУНСЬК БЕРЕЗНЕГУВАТСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, В. 03.04, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, із земель житлової та громадської забудови комунальної власності Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області за адресою, с. Висунськ, вул. Шевченка 1А.

Прийнято

Завантажити

25. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України: Швачко Віталію Дмитровичу, Дерезан Вікторії Віталіївні із земель сільськогосподарського призначення А.01.03- для ведення фермерського господарства за адресою:Миколаївська область, Березнегуватський район Березнегуватська селищна рада.

Прийнято

Завантажити

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Самойленку Леоніду Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України: Соколюк-Соборовій Олені Олександрівні із земель сільськогосподарського призначення А.01.03 – для ведення особистого селянського господарства в межах території Висунського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

29. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Матвєєвій Тамарі Антонівні для ведення фермерського господарства в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Стародубцю Павлу Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Висунськ, вул. Крайова, 5 в межах території Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Войтюк Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України: Скляру Євгену Васильовичу із земель сільськогосподарського призначення А.01.03 – для ведення особистого селянського господарства в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гупалу Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Макарук Юлії Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано