A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного першого пленарного засідання двадцять третьої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 18 листопада 2021 року (питання 36-67)

Дата: 19.11.2021 15:46
Кількість переглядів: 540

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину України Хвану Максиму Єлисейовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

37. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Кравцовій Наталії Леонідівні та Луньову Павлу Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

38. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Откидачу Михайлу Івановичу та Підгайній Вікторії Іванівні – членам фермерського господарства «Зеніт» для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності, що перебувають у постійному користуванні громадянина України Откидача І.І. в межах території Новоукраїнської сільської ради (Березнегуватська ОТГ) Березнегуватського (Баштанського) району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Цацуріній Ксенії Юріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , не наданих у власність або користування , в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Красовському Івану Зиновійовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) в с.Новосергіївка вул.Набережна, 20 в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Магею Василю Олексійовичу із земель сільськогосподарського призначення державної власності відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель (КВЦПЗ) : А.01.03 – для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район Новосевастопольська сільська рада.

Прийнято

Завантажити

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гавриляку Дмитру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , не наданих у власність та користування, в межах території Беорезнегуватської селищної ради, Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с.Новосевастополь).

Прийнято

Завантажити

44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Солдатюку Дмитру Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , не наданих у власність та користування, в межах території Новосевастопольської сільської ради, Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Щербині Владиславу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с. Тетянівка).

Прийнято

Завантажити

46. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ФГ «Вірджінія» в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Кудаковій Інні Володимирівні, Мірошніченко Галині Володимирівні, Скороненко Наталі Володимирівні для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні ФГ «Вірджінія» в межах території Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району (Новоочаківська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

48. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Мірошніченку Максиму Олександровичу, Мірошніченко Нелі Адамівні, Мірошніченку Денису Олександровичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні ФГ «Максим» в межах території Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району (Новоочаківська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Гончаровій Світлані Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Новоочаків, вул. Степова, 3 в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Вербицькому Едуарду Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Новоочаків, вул. Садова, 37 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Хоничу Олександру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Петропавлівка, вул. Центральна, 56 в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кузіній Альоні Миколаївні у власність для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

54. Про передачу громадянину України Гуліченку Володимиру Вікторовичу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с.Маліївка).

Прийнято

Завантажити

55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Якібчуку Миколі Михайловичу, Якібчуку Віталію Миколайовичу та Якібчуку Євгену Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадян України Гнезділовій Ірині Юріївні для ведення особистого селянського господарства ( А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватської селищної ради (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Курочкіну Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с.Маліївка).

Прийнято

Завантажити

58. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Галинкіну Станіславу Федоровичу, Никифоренку Дмитру Леонідовичу, Никифоренку Ірині Федорівні та Никифоренко Юлії Дмитрівні для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають у постійному користуванні громадянина України Галинкіна Федора Івановича, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України

Прийнято

Завантажити

61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Охріменко Наталії Вікторівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватської селищної ради (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці України Кучеренко Ользі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)в с. Калуга, вул. Вишнева, 29 в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Зеленій Олені Вікторівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці України Іванюкович Людмилі Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)в с. Калуга,вул. Капітана Виноградова, 34 в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України Борисенко Віталію Сергійовичу та Анташян Артуру Сергійовичу із земель сільськогосподарського призначення (А.01.03) для ведення особистого селянського господарства в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Борисенку Сергію Анатолійовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( в межах с. Калуга).

Прийнято

Завантажити

67. Про затвердження проєкту землеустрою громадянину України Власенку Олексію Миколайовичу щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в с. Калуга, вул. Набережна, 4 в межах території Березнегуватської селищної ради, Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано