A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного другого пленарного засідання двадцять третьої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 23 листопада 2021 року (питання 1-37)

Дата: 24.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 295

з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про структуру та штатну чисельність працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради на 2022 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Хиренку Віктору Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Медова, 4 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Городнюк Галині Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Медова, 6 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення права постійного користування земельними ділянками в Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Коваль Людмилі Олександрівні для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, які знаходяться в постійному користуванні, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Колєсніку Анатолію Васильовичу, Колєсніку Руслану Анатолійовичу для ведення фермерського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Колєсніка Анатолія Васильовича в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Ротар Людмилі Семенівні, Расказову Миколі Миколайовичу для ведення фермерського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Расказова Миколи Миколайовича в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Браніцькій Тетяні Вадимівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Попович Анні Яківні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Волковій Ірині Сергіївні, Бокій Наталії Вікторівні, Волкову Ігору Олександровичу із земель сільськогосподарського призначення - А.01.03 для ведення особистого селянського господарства в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дубняку Денису Вадимовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сімаку Сергію Григоровичу із земель сільськогосподарського призначення - А.01.03 для ведення особистого селянського господарства в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Швець Вікторії Анатоліївні та Колісніченку Максиму Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Юрченко Лідії Григорівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Шмальдій Світлані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності, що перебувають у постійному користуванні Шмальдій С.В. в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гургішу Андрію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Корнелюк Людмилі Борисівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності не наданих у власність або користування громадянину Бурзаковському Івану Яковичу в смт. Березнегувате, вулиця Картави,17 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Бурзаковсьій Ользі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Картави, 19 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Нариковій Валентині Петрівні, Нарикову Івану Івановичу, Пересунько Ользі Стефанівні, Хиренку Владиславу Петровичу, Тєрьоменко Вадиму Миколайовичу, Медведєву Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Дубняк Наталії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про втрату чинності договору оренди землі укладений між Березнегуватською райдержадміністрацією та громадянином Пасічником Сергієм Андрійовичем.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Пасічник Ірині Сергіївні, Пасічнику Євгену Сергійовичу, Пасічник Раїсі Василівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ручці Станіславу Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянину України Лашкову Богдану Анатолійовичу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування,в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Савельєвій Інні Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах Любомирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці України Жовтоштан Оксані Володимирівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Нікітенку Миколі Григоровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Яковлівка, вул. Щербини, 16 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гурмазі Віталію Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Любомирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України: Гурмазі Віталію Миколайовичу із земль житлової та громадської забудови В.02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада, Любомирівський старостинський округ, с. Веселий Кут, вул. Трасківська, 70.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Тєрьомєнко Анні Євгенівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівськогостаростинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватськогорайону Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Масному Степану Федоровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради територіальної громади Баштанського району (Любомирівська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Саранчі Андрію Сергійовичу, Богушу Дмитру Євгеновичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності не наданих у власність або користування громадянці України Пухальській Наталії Миколаївні в с. Яковлівка, вул. Щербини, 32 в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Беренегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою фермерського господарства «Жемчужина».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Білому Володимиру Володимировичу, Білому Андрію Володимировичу, Білій Оксані Володимирівні – членам фермерського господарства «Жемчужина» для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Білого В.С. в межах території Федорівської сільської ради (Березнегуватська ОТГ) Березнегуватського (Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано