Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного другого пленарного засідання двадцять третьої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 23 листопада 2021 року (питання 38-74)

Дата: 24.11.2021 16:18
Кількість переглядів: 380

 

з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рогову Анатолію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Москаленко Анастасії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Комірній Анастасії Андріївні, Жмурченку Олександру Володимировичу, Димитровій Маргариті Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 17 серпня 2021 року № 50 «Про надання дозволу громадянину України Луньову Миколі Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Радіонову Олександру Олексійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України 4 ( чотири чоловіка ) на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Веселе Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Внукову Віталію Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Лепетиської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Легкій Надії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Романюку Михайлу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Іващенку Руслану Леонідовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області, за межами села Калуга.

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Марковському Володимиру Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із земель комунальної власності ненаданих у власність або користування по вул. Кирила Батюка, 18 в селі Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Пересуньку Юрію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для обслуговування господарських будівель і споруд із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами території села Калуга Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 7 (сім) років громадянам України Колеченко Вероніці Іванівні, Колеченку Сергію Михайловичу, Колеченку Денису Михайловичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоукраїнка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення права постійного користування земельними ділянками старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Бундуку Григорію Вікторовичу, Ткач Ірині Миколаївні на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянам України Гайдаєнко Валентині Володимирівні, Хонич Тетяні Володимирівні, Добровольському Миколі Павловичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Кудаковій Олександрі Тимофіївні, Добровольському Олександру Миколайовичу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) розташованих в межах села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Добровольському Олександру Миколайовичу, Добровольській Олені Олексіївні, Нікіфорову Миколі Олександровичу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Литваку Анатолію Володимировичу, Москалик Людмилі Володимирівні, Москалику Віктору Васильовичу, Покладову Олександру Ігоровичу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 17 серпня 2021 року № 22 та викладання його в новій редакції «Про надання дозволу громадянину України Пославському Ігору Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою вулиця Дружби, 39 село Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою громадянину України Заграю Віталію Володимировичу щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Авдієнко Лесі Миколаївні, Авдієнку Олександру Федоровичу, Павлову Антону Миколайовичу,Мартинюку Андрію Борисовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10(десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову в наданні дозволу громадянину України Мігачову Валентину Борисовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу СТОВ «Прогрес» на виготовлення на проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10(десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , яка знаходяться на території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами села Новосевастополь).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Муцмахеру Сергію Милійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10(десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , яка знаходяться на території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову в передачі в оренду громадянину України Муцмахеру Сергію Милійовичу земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту с.Новосевастополь).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову в наданні дозволу громадянину України Недогону Віктору Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову в наданні дозволу громадянам України Ігнатову Олександру Олександровичу, Волинець Ользі Михайлівні, Ігнатовій Аліні Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами села Новосевастополь).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову в наданні дозволу громадянці України Сидоренко Наталії Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Білій Ларисі Олексіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шкільній,4 в селі Нововолодимирівка Баштанського району Миколаївської області Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Голенковій Світлані Олександрівні, Гвоздю Григорію Антоновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Євсеєнку Віктору Олександровичу, Євсеєнку Олександру Олександровичу, Олейніченку Олександру Валерійовичу, Олейніченку Олександру Олександровичу, Олейніченко Вікторії Вікторівні, Голенкову Олександру Леонтійовичу, Бежиряну Юхиму Дмитровичу, Бежиряну Любові Вікторівні, Красовському Володимиру Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянці України Абдуллаєвій Любові Віталіївні для городництва (А.01.07) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада Білокриницький старостинський округ с.Новогригорівка (в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Глазовському Олександру Анатолійовичу, Глазовській Євгенії Володимирівні, Петрунько Наталії Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні Глазовського Олександра Анатолійовича, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Глазовському Сергію Олександровичу, Глазовській Євгенії Володимирівні, Петрунько Наталії Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні Глазовського Олександра Анатолійовича, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянці України Лемешевській Галині Павлівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Біла Криниця).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянину України Плетеному Станіславу Петровичу земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано