A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На сесії депутати затвердили 11 старостинських округів

Дата: 26.11.2021 13:10
Кількість переглядів: 1834

Фото без опису

 Чергове засідання двадцять третьої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання  відбулося 18 листопада, під головуванням селищного голови Сергія Бойка. Пленарному засіданню передувало спільне засідання постійних депутатських комісій, яке провела депутатка Марина Поліщук. У роботі сесії взяли участь перший заступник голови Миколаївської обласної ради Володимир Фроленко і голова Баштанської районної ради Наталія Олійник, яким селищний голова щиро дякував за підтримку і допомогу у вирішенні питання щодо підключення опалення у закладах. Прозвучали слова подяки й на адресу заступника голови Баштанської районної державної адміністрації Андрія Дяченка, керівництва Миколаївської обласної державної адміністрації та  Романа Ніжніченка, який керує Березнегуватською дільницею АТ «Миколаївгаз».

 Були присутні 18 депутатів, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Галюк, старости, керівники відділів. Варто зауважити, робота сесії відбувалася з дотриманням вимог «червоної» карантинної зони.

 Під час роботи спільного засідання було озвучено два клопотання: від мешканців сіл Новосевастополь, Тетянівка, селища Добре, а також, від жителів сіл Любомирівка, Веселий Кут, Яковлівка. Люди зверталися до народних обранців з проханням внести зміни до раніше прийнятого рішення про створення старостинських округів. Не тільки письмове звернення було від людей, а майже від кожного села приїхали представники громади. Можливість виступити мали всі, і у кожному виступі спільне переконливе прохання не укрупнювати округи.

 Зрештою, під час сесійного засідання, депутати проголосували за створення 11 старостинських округів.

До присутніх звернулася голова Баштанської районної ради Наталія Олійник, подякувавши за мудрість, за правильний вибір на користь мешканців сіл, які чекають підтримки і справедливих рішень від депутатського корпусу. У свою чергу перший заступник голови обласної ради Володимир Фроленко теж відзначив важливість такого спільного виваженого рішення, яке, безперечно, на благо мешканців громади.

Тепер, коротко про питання, які ще розглянули на сесії. Серед іншого, депутати внесли зміни до  бюджету    Березнегуватської    селищної територіальної громади на 2021 рік, а також до  Положення про фінансовий відділ Березнегуватської селищної ради З цих питань доповідала Ірина Слісаренконачальник фінансового відділу селищної ради.

Заслухавши інформацію секретаря селищної ради Світлани Юрченко народні обранці затвердили Кодекс етики депутатів Березнегуватської селищної ради.

Затверджено також і Комплексну програму захисту прав дітей на території Березнегуватської селищної ради «Дитинство» на 2022-2025 роки», яку до уваги присутніх представила начальник відділу «Служба у справах дітей» селищної ради Світлана Швачко.

Загалом, на цій сесії депутати розглянули 67 питань порядку денного, з них більшість – стосовно землевпорядкування.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано