A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Дотація за наявні бджолосім’ї

Дата: 16.12.2021 10:11
Кількість переглядів: 2804

Протягом 2021 року виконавчим комітетом Березнегуватської селищної ради населенню громади, яке утримує бджолосім’ї, надана ґрунтовна допомога  в оформлені дотації згідно постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 ’’Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції’’.

Дотація за бджолосім’ї надавалась на безповоротній основі фізичним особам, які є власниками бджолосімей.

Протягом 2021 року виконавчим комітетом Березнегуватської селищної ради підготовлено та упорядковано 64 пакети документів на отримання дотації на загальну суму 546,0 тис.грн., які були направлені в Департамент агропромислового розвитку Миколаївської облдержадміністрації.

Відповідно до вимог постанови, враховуючи кошти передбачені в державному бюджеті на 2021 рік для фінансування даного напрямку Мінагрополітики, наказом від 05.11.2021 року № 336 затверджено розподіл коштів між областями у межах 54,6 % до потреби. Фізичні особи, які є власниками  бджолосімей Березнегуватської селищної ради отримали дотації на суму майже 298,1 тис. грн..

 

Березнегуватська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано