A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення про початок формування складу конкурсної комісії з відбору програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2022 році

Дата: 16.12.2021 11:22
Кількість переглядів: 2049

Запрошуємо представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації, які мають відповідний досвід роботи, подавати кандидатури до складу конкурсної комісії з відбору  програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2022 році, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами).

Відповідно до Порядку проведення конкурсу передбачено, що організатор конкурсу утворює конкурсну комісію та затверджує її склад.

Березнегуватська селищна рада приймає від  органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії з відбору  програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2022 році в друкованому та електронному вигляді (на електронну скриньку berezenslrada@meta.ua з позначкою «Конкурсна комісія»).

Строк  подання заявок про включення до складу комісії 20 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті селищної ради.

 

Пропозиції мають містити наступну інформацію:

1) прізвище, ім'я, по батькові (повністю);

2) місце роботи, посаду, контактні дані (телефон, електронна скринька);                    

3) досвід діяльності з питань оцінки проєктів їх реалізації та тематики проведення конкурсу;

4) найменування організації, яку представляє член конкурсної комісії, із зазначенням коду згідно ЄРДПОУ.

Звертаємо вашу увагу, що згідно Порядку проведення конкурсу не може бути членом комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником інституту громадянського суспільства, який подав конкурсну пропозицію для участі в конкурсі (пропозиції щодо участі просимо подавати за формою, що додаються).

Пропозиції подавати до сектору із соціальних питань виконавчого органу Березнегуватської селищної ради за адресою

Соборно- Миколаївська площа,1, смт  Березнегувате, тел. 0680661575.

 

 

 

 

 

 

«__» _______ 20__ року

Вих. №_______

Березнегуватська селищна рада

 

  

ПІП

Організація (у разі потреби)

Код ЄДРПОУ

Адреса

Телефон

Електронна пошта

 

ЛИСТ-ПРОПОЗИЦІЯ

про участь у конкурсній комісії з відбору  програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі

 у 2022 році

 

Прошу включити мене до складу конкурсної комісії з відбору  програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2022 році.

 

Я, _____________________, не маю реального та/або потенційного конфлікту інтересів як кандидат у члени конкурсної комісії з відбору  програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2022 році.

 

Місце роботи та посада: ______________________________.

 

Коротка інформація про організацію: ______________________________.

 

Коротка біографічна довідка із зазначенням наявності відповідної кваліфікації та досвіду роботи:

 

Освіта:

 

 

Досвід роботи/служби:

 

 

Кваліфікація:

 

 

__________________                ______________                ________________

        Дата                                       Підпис                                                ПІП

 

 

 

 

«__» _________ 20__ року

вих. № ______

 

Березнегуватська селищна рада

 

 

 

 

 

Рішення

про делегування представника до складу конкурсної комісії

 

Громадська організація (або інша організаційно-правова форма) ___________________________, в особі ____________________________, делегує _____________________________________ до складу конкурсної комісії з відбору  програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями діяльність, яких має соціальну спрямованість для надання фінансової підтримки на конкурсній основі, у 2022 році.

 

 

________________                ______________                _________________________

        Дата                                       Підпис                                                ПІП

 

 

 

*Примітка: Рішення про делегування представника до складу конкурсної комісії надавати на фірмовому бланку (при наявності)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано