A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На сесії звітував селищний голова: що зроблено і що у планах на рік наступний

Дата: 16.12.2021 17:46
Кількість переглядів: 3369

Робота двадцять четвертої сесії селищної ради восьмого скликання  15 грудня проходила «в один прийом», спочатку спільне засідання депутатських комісій, потім пленарне засідання.

 Про що йшлося на комісії

 Під час спільного засідання, вела яке депутатка Марина Поліщук, розглянули такі питання, які згодом і винесли на сесію:

- Про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів),
розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну
спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2022 році (інформувала          завідувач сектору     із   соціальних   питань   селищної ради Наталія Круц);

- Про утворення служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради і Про внесення змін до Положення про відділ «Служба у справах»  (доповідала начальник   відділу   «Служба  у   справах дітей» селищної ради Світлана Швачко);

- Про передачу в оперативне управління та на баланс комунальному некомерційному підприємству «Березнегуватський центр первинної медико-санітарної допомоги»   Березнегуватської   селищної   ради   індивідуально визначеного майна (медобладнання) комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради (інформувала начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом селищної ради Наталія Сачук);

- Про надання згоди на прийняття об'єктів державної власності у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (доповів начальник     відділу     «Центр     надання адміністративних послуг» селищної ради Дмитро Кривошей).

- Про внесення змін до рішення селищної ради від 27 квітня 2021 року № 10 « Про резервування земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби в межах території Березнегуватської селищної ради (інформацію озвучила головний спеціаліст    відділу     земельних     відносин селищної ради Наталія Тарабріна).

 

Пленарне засідання:основне питання - звіт

Засідання,за участі 18 депутатів, розпочали після невеличкої перерви. Відкривши роботу сесії селищний голова Сергій Бойко запросив до президії голову Баштанської районної ради Наталію Олійник.

Перш ніж приступити до розгляду питань, Сергій Сергійович виконав приємну місію – вручив Почесну грамоту Миколаївської обласної ради депутатці Вікторії Доценко.

 Без затримок ухвалили порядок денний, прийняли рішення з усіх вищеназваних питань, а також, одноголосно підтримали ініційоване депутаткою Вікторією Доценко Звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Президента України та Верховної Ради України щодо неприпустимості набрання чинності Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

 Згодом перейшли до основного питання: про   звіт   селищного   голови   про   діяльність   виконавчих   органів Березнегуватської селищної ради.

 Протягом кількох годин звітував Сергій Бойко.

Присутні звіт уважно заслухали і зрештою перейшли до обговорення.

У когось запитань взагалі не виникло, когось звіт не задовольняв – що ж, це право кожного. І кожен бажаючий мав можливість виступити.  Серед бажаючих висловити свою думку депутатка Марина Поліщук, помічник депутата Наталія Лук’яненко, депутатка Вікторія Доценко,  старости Ніна Лазів, Анатолій Круц, Андрій Жиленко.

 Зрештою, слово надали голові районної ради Наталії Олійник, яка подякувала депутатам за плідну роботу, за те, що бачать реальні проблеми, які турбують виборців, побажала і надалі залишатися такими ж iнiцiативними. Наталя Володимирівна наголосила, що перш за все, працювати треба в інтересах громади, залишити будь-які політичні амбіції. Тільки об’єднавши зусилля, на основі взаємної довіри і відповідальності перед людьми, кожного окремого виборця, буде забезпечено вирішення найважливіших питань життєдіяльності громади.

 Депутати звіт взяли до відома і приступили до розгляду блоку земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано