A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання постійної комісії

Дата: 17.12.2021 18:01
Кількість переглядів: 3193

       13 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, освіти, культури, сімї, молоді, спорту, депутатської діяльності , етики, законності, соціального захисту населення та засобів масової інформації .

     Першим питанням заслухали інформацію директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вавіліна Олега про хід виконання селищної Програми розвитку первинної медичної допомоги на 2020-2021 роки. Члени постійної комісії заслухали інформацію та прийняли відповідні рекомендації.

    Другим питанням погодили передачу в оперативне управління та на баланс комунальному некомерційному підприємству  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Березнегуватської селищної ради індивідуально визначеного майна (медобладнання).

    Також члени постійної комісії погодили утворення Служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради та внесення змін до Положення про відділ «Служба у справах дітей» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

    Потім члени постійної комісії обговорили та затвердили план роботи постійної комісії на 2022 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано