A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять п'ятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 22 грудня 2021 року (питання 1-35)

Дата: 23.12.2021 13:33
Кількість переглядів: 411

 

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про затвердження Програми з благоустрою та санітарного стану Березнегуватської селищної ради на 2022 - 2025 роки.

Прийнято

Завантажити

2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 29 жовтня 2021 року № 1 «Про затвердження Програми патріотичного виховання населення на території Березнегуватської селищної ради на 2022-2025 роки».

Прийнято

Завантажити

3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 19 «Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

4. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

5. Про бюджет Березнегуватської селищної територіальної громади на 2022 рік

Прийнято

Завантажити

6. Про преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

7. Про зміну розміру посадового окладу директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради Самойлової Вікторії.

Прийнято

Завантажити

8. Про дострокове розірвання контракту та звільнення з посади начальника дитячої оздоровчої бази відпочинку ім.. М.В.Башкірова Савенка Анатолія.

Прийнято

Завантажити

9. Про дострокове припинення дії концесійного договору від 16 жовтня 2020 року укладеного між Сергіївською сільською радою Березнегуватського району Миколаївської області та фізичною особою-підприємцем Мамоненком Сергієм.

Прийнято

Завантажити

10. Про звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання щодо роботи поштових відділень.

Прийнято

Завантажити

11. Про оголошення конкурсу на посаду начальника дитячої оздоровчої бази відпочинку ім. М.В. Башкірова.

Прийнято

Завантажити

12. Про план роботи Березнегуватської селищної ради на 2022 рік.

Прийнято

Завантажити

13. Про затвердження детального плану території земельної ділянки кадастровий номер 4821155100:02:022:0010, розташованої за адресою смт Березнегувате вулиця Шмідта, 43 для будівництва Української Лютеранської церкви, перехрестя вулиці Армійської до вулиць Шмідта Скульптора Кравченка та В.Пастушенко.

Прийнято

Завантажити

14. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 жовтня 2020 року № 6.

Прийнято

Завантажити

15. Про проведення інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення під польовими дорогами, полезахисними лісосмугами та іншими захисними насадженнями в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

16. Про внесення змін до рішення селищної ради від 19 лютого 2021 року № 5 « Про затвердження переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які резервуються для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціонів».

Прийнято

Завантажити

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дорофєєву Станіславу Адамовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Онищуку Антону Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Татарову Олександру Сергійовичу, Татарову Сергію Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України: Єжеловій Олександрі Олександрівні із земель сільськогосподарського призначення А.01.03 – для ведення особистого селянського господарства в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Яровій Наталії Сергіївні, Кириченку Олександру Олександровичу, Плетеному Максиму Станіславовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Будяк Олені Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с.Червоний Став).

Прийнято

Завантажити

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Якібчуку Миколі Михайловичу, Якібчуку Віталію Миколайовичу та Якібчуку Євгену Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Бондару Юрію Миколайовичу та Бондару Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Москаленко Наталії Василівні для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту) Кадастровий номер земельної ділянки 4821187000:02:000:0030.

Прийнято

Завантажити

26. Про надання дозволу громадянці України Юрчик Євдокії Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянам України Нікотіній Яні Миколаївні, Нікотіній Олені Анатоліївні,Романову Миколі Віссаріоновичу, Романовій Людмилі Володимирівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Лепетиха).

Прийнято

Завантажити

28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІМПЕРІАЛ СОЛАР» площею 1,5000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об»єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництва електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція ) (код у відповідності до КВЦПЗ- 14.01) із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування за межами населених пунктів на території Березнегуватської селищної ради (Висунської сільської ради) Баштанського району (Березнегуватського району) Миколаївської області шляхом поділу земельної ділянки (кадастровий номер 4821180700:15:000:0427) та надати в оренду земельну ділянку терміном на 30 років.

Прийнято

Завантажити

29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РУХ СОНЦЯ» площею 1,5000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об»єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництва електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція ) (код у відповідності до КВЦПЗ- 14.01) із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування за межами населених пунктів на території Березнегуватської селищної ради (Висунської сільської ради) Баштанського району (Березнегуватського району) Миколаївської області шляхом поділу земельної ділянки (кадастровий номер 4821180700:15:000:0427) та надати в оренду земельну ділянку терміном на 30 років.

Прийнято

Завантажити

30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «САН ІМПЕРІАЛ» площею 1,5000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об»єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництва електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція ) (код у відповідності до КВЦПЗ- 14.01) із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування за межами населених пунктів на території Березнегуватської селищної ради (Висунської сільської ради) Баштанського району (Березнегуватського району) Миколаївської області шляхом поділу земельної ділянки (кадастровий номер 4821180700:15:000:0427) та надати в оренду земельну ділянку терміном на 30 років.

Прийнято

Завантажити

31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СОЛАРСТАР» площею 1,5000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об»єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництва електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція ) (код у відповідності до КВЦПЗ- 14.01) із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування за межами населених пунктів на території Березнегуватської селищної ради (Висунської сільської ради) Баштанського району (Березнегуватського району) Миколаївської області шляхом поділу земельної ділянки (кадастровий номер 4821180700:15:000:0427) та надати в оренду земельну ділянку терміном на 30 років.

Прийнято

Завантажити

32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФАРМСОЛАР» площею 1,5000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об»єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництва електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція ) (код у відповідності до КВЦПЗ- 14.01) із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування за межами населених пунктів на території Березнегуватської селищної ради (Висунської сільської ради) Баштанського району (Березнегуватського району) Миколаївської області шляхом поділу земельної ділянки (кадастровий номер 4821180700:15:000:0427) та надати в оренду земельну ділянку терміном на 30 років.

Прийнято

Завантажити

33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХАЙВ ЕНЕРДЖИ» площею 1,5000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об»єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництва електростанції з вироблення електричної енергії з відновлюваних джерел (сонячна електростанція ) (код у відповідності до КВЦПЗ- 14.01) із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування за межами населених пунктів на території Березнегуватської селищної ради (Висунської сільської ради) Баштанського району (Березнегуватського району) Миколаївської області шляхом поділу земельної ділянки (кадастровий номер 4821180700:15:000:0427) та надати в оренду земельну ділянку терміном на 30 років.

Прийнято

Завантажити

34. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дячуку Юрію Володимировичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Дячука Володимира Юрійовича в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району (Висунська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано