A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять п'ятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 22 грудня 2021 року (питання 36-70)

Дата: 23.12.2021 14:55
Кількість переглядів: 319

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Сукачу Олегу Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Висунськ, вул. Садова, 30 в межах території Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Власенку Олександру Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Гормаш Вікторії Валеріївні та Гормаш Антону Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Гаркуші Леоніду Олексійовичу, Вамешу Юрію Іустиновичу, Вамеш Аллі Іустимівні та Гаркуші Олександрі Миколаївні із земель сільськогосподарського призначення - А.01.03 для ведення особистого селянського господарства в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Колісніченку Денису Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Терещенку Андрію Борисовичу для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Німцю Віктору Пилиповичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, пров. Сонячний, 6 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність громадянці України Артюшенко Анні Олександрівні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування (за межами населеного пункту, землу колективної власності колишнього КСП ім. Калініна) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність громадянці України Артюшенко Інні Олександрівні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування (за межами населеного пункту, землу колективної власності колишнього КСП ім. Калініна) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Цимбалистої Ганни Кирилівни відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель ( КВЦПЗ): А.01.03 - для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада.

Прийнято

Завантажити

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на замовлення гр. України Верескуна Миколи Михайловича відповідно до класифікації видів цільового призначення земель (КПЦПЗ): В.02.01- для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Миколаївська область Березнегуватський район смт Березнегувате, вул. 1-ше Травня, 63.

Прийнято

Завантажити

47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Бонь Ользі Іванівні та Лєвініці Аллі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

48. Про передачу громадянці України Татарчук Анні Олександрівні у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Колачевського, 6 в смт Березнегувате Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Сімак Олені Володимирівні із земель сільськогосподарського призначення - А.01.03 для ведення особистого селянського господарства в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

50. Про передачу громадянці України Івановій Людмилі Іванівні у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка, 81 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянці України Белік Ірині Миколаївні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

52. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянам України Мішкой Олені Анатоліївні, Попенко Світлані Іллівні, Єнову Олександру Миколайовичу для городництва в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

53. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянам України Дозі Віталію Олександровичу, Дозі В’ячеславу Олександровичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити

54. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянам України Добровольському Миколі Павловичу, Чечельницькому Олександру Олесандровичу, Петрухну Ігорю Олександровичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити

55. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

56. Про надання дозволу громадянці України Власовій Вікторії Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

57. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

58. Про надання дозволу громадянину України Мірошніченку Валентину Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Мірошніченку Ігорю Валентиновичу, Мірошніченко Марині Володимирівні для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні ФГ «Росток» в межах території Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району (Новоочаківська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

60. Про надання дозволу громадянці України Покладовій Аліні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

61. Про внесення змін до рішення селищної ради від 17 серпня 2021 року № 17 «Про надання дозволу громадянам України Покладовій Аліні Володимирівні, Бундуку Віталію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

62. Про відмову в наданні дозволу громадянці України Михайлюк Валентині Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Дамчук Валентині Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (В.02.01) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада, Любомирівський старостинський округ с.Любомирівка вул.. Грушевського буд. 6 (в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

64. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Матвієнко Тамари Григорівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Перемоги, 4 в селі Любомирівка Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

65. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Дерезан Вікторії Віталіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

66. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Кадуковій Людмилі Станіславівні та Милешко Марії Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

67. Про припинення дії договорів оренди землі, які укладені між Любомирівською сільською радою та Приватним сільськогосподарським підприємством «Агровіта».

Прийнято

Завантажити

68. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району

Прийнято

Завантажити

69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Плакуну Олександру Олександровичу, Плакуну Дмитру Олександровичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні громадянина України Плакуна Олександра Станіславовича в межах території Березнегуватської селищної Баштанського району (Висунська сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності не наданих у власність або користування громадянці України Клімовій Антоніні Іллівні в с. Новоукраїнка, вул. Технічна, 45б в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано