A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять п'ятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 22 грудня 2021 року (питання 71-102)

Дата: 23.12.2021 16:42
Кількість переглядів: 338

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

71. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРДЖИ ТРАК» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0087).

Прийнято

Завантажити

72. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «НОВОУКРАЇНСЬКА СЕС» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0106).

Прийнято

Завантажити

73. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРБІТА ЕНЕРДЖИ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0058).

Прийнято

Завантажити

74. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОМІНЬ СОНЦЯ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0108).

Прийнято

Завантажити

75. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «РІНА-ЕНЕРГО» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0107).

Прийнято

Завантажити

76. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «САН-ЕНЕРГО ТРЕЙД» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0067).

Прийнято

Завантажити

77. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки,яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «САН-ОР» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0263).

Прийнято

Завантажити

78. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «САНАЛЬ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0057).

Прийнято

Завантажити

79. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «САНАЛЬ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0062).

Прийнято

Завантажити

80. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у власності Товариства з обмеженою відповідальністю «САНМАРІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (4821184600:02:000:0063).

Прийнято

Завантажити

81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Грижуку Віталію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с.Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років громадянину України Красовському Івану Зіновійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити

83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років громадянці України Сьомбак Ірині Миколаївні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити

84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Цімботі Василю Васильовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність та користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами села Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років громадянці України Халупенко Олені Іванівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосергіївка).

Прийнято

Завантажити

86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Поповій Нелі Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район,Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

87. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України.

Прийнято

Завантажити

88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянці України Кучеровій Світлані Олегівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новосевастопольської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Тетянівка).

Прийнято

Завантажити

89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Ткачу Ігорю Миколайовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосевастополь).

Прийнято

Завантажити

90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Тонкоглазу Георгію Миколайовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новосевастополь).

Прийнято

Завантажити

91. Про внесення змін до рішення селищної ради від 5 травня 2020року №119 «Про надання дозволу громадянину України Підопригорі Олегу Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради, Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Скорому Юрію Володимировичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах селища Добре).

Прийнято

Завантажити

93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування код КВЦПЗ 12.06(Для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту)під розміщенням контрольно-вимірювальних колонок :№733, №734, №34, №41, №42, №43, №44 №45, №204,№210, (УПЗ №81),№212, №213,№214,№215,№217,№352 (УПЗ №9),№354, №355, №356 розташованих на території Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району Миколаївської області ТОВ оператор ГТС України.

Прийнято

Завантажити

94. Про надання дозволу громадянам України Бакалюк Світлані Юріївні, Бакалюк Альоні Миколаївні, Чебан Ангеліні Андріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

95. Про надання дозволу громадянам України Чебан Любов Михайлівні, Коваленку Леоніду Федоровичу,Коваленко Маргариті Дмитрівні, Чебан Георгію Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

96. Про надання дозволу громадянам України Грабар Ларисі Миколаївні,Горіну Максиму Івановичу, Горіну Олександру Максимовичу, Горіній Галині Іванівні, Горіній Олені Леонідівні, Ярошенко Валентині Вікторівні, Звіздун Марині Іванівні, Звіздуну Юрію Георгійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

97. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Фрунзе Анастасії Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства (А.01.03)за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватської селищної ради (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Зеленій Олені Вікторівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

99. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18 листопада 2021 року №62 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Борисенку Сергію Анатолійовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( в межах с. Калуга)».

Прийнято

Завантажити

100. Про надання дозволу громадянину України Діденку Сергію Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту с. Калуги Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

101. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Зеленому Олегу Івановичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( в межах села Калуга).

Прийнято

Завантажити

102. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Кучеренко Ользі Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами населеного пункту с. Калуга Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано