A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Як житиме громада в наступному, 2022 році, йшлося на двадцять п’ятій позачерговій сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 23.12.2021 17:50
Кількість переглядів: 2843

Найгарячіші дебати депутатів селищної ради майже завжди відбуваються на спільному засіданні постійних комісій селищної ради. Вела його депутатка Марина Поліщук.

Багато виникло запитань у народних обранців до питання «Про затвердження Програми з благоустрою та санітарного стану Березнегуватської селищної ради на 2022-2025 роки» по якому доповідав Віктор Дорофєєв – головний спеціаліст відділу архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності селищної ради.

Депутатів турбувало вуличне освітлення сіл, ремонт доріг, будівництво тротуарів, майданчики для паркування автомобілів. Розяснення давав селищний голова Сергій Бойко, заступник селищного голови Віталій Галюк та завідуючий відділом Анатолій Лейбиченко.

Внесено зміни до рішення селищної ради від 29 жовтня 2021 року №1 «Про затвердження Програми патріотичного виховання населення на території Березнегуватської селищної ради на 2022-2025 роки» та до рішення від 22 листопада 2019 року №19 «Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради». По них доповідала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Ганна Хижняк.

Народні обранці внесли зміни до бюджету на 2021 рік, по яких доповідала начальник фінансового відділу селищної ради Ірина Слісаренко. Вона ж доповіла і про бюджет Березнегуватської селищної територіальної громади на 2022 рік. Від цього документу залежить життя наших людей, тож байдужих не було. Звичайно, хотілося б, щоб він був значно більшим. Свої думки з приводу цього висловили депутати Василь Постригань, Ірина Татарова, Тетяна Мальчикова, староста Сергіївки Анатолій Круц.

По інших питаннях, а їх було всього 15, інформували начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом селищної ради Наталя Сачук, секретар селищної ради Світлана Юрченко, завідуючий відділом Анатолій Лейбиченко,  головний спеціаліст відділу земельних відносин Наталя Тарабріна.  Хотілося б зупинитися ще на одному питанні, яке нині турбує всіх жителів Березнегуватщини - це робота пересувних відділень «Укрпошти». Місцевих листонош було звільнено з роботи, тож приїжджають у села люди, які не знають ні сіл, ні його мешканців. Коротше кажучи  - людей не задовольняє якість обслуговування. Зважаючи на колективні звернення мешканців до депутатів селищної ради, на сесії вирішено звернутися для позитивного вирішення цієї проблеми до районного, обласного керівництва, народного депутата України від нашого округу, до Кабінету міністрів України, Верховної Ради України, Президента України. Маємо надію, що зважать на нашу проблему.

 Всі питання, а їх 102, в тому числі, земельні, розглянуті на сесії та прийняті відповідні рішення.

Валентина СОМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано