A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ДО УВАГИ СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКІВ

Дата: 05.01.2022 10:58
Кількість переглядів: 1260

Шановні сільгосптоваровиробники, Управління фітосанітарної безпеки просить Вас забезпечити можливість проходження медичного огляду для працівників робота яких буде пов’язана з отрутохімікатами на 2022 рік.

 Після проходження медичного огляду та маючи дозвільний висновок на право робіт з пестицидами та агрохімікатами необхідно подати заявку на проходження ними навчання (платне) з техніки безпеки на базі Управління фітосанітарної безпеки.

Звертаємо Вашу увагу , що працівники, які не мають допусків і посвідчень на право робіт з пестицидами та агрохімікатами до робіт з ними не допускаються, а робота працівників без дозвільних документів є порушенням Закону України «Про пестициди та агрохімікати», «Про захист рослин» та тягне за собою відповідальність посадових осіб.

Працівник, який буде працювати з отрутохімікатами при собі має мати копію медичної книжки, допуск і посвідчення та наряд на виконання робіт з пестицидами та агрохімікатами. Зразок заяви на проходження навчання з ТБ та виписку допусків і посвідчень , медичної книжки, наряду, додається.  

Також, доводимо до Вашого відома, що згідно затверджено графіка будуть проводитись перевірки по державному нагляду (контролю) за дотриманням законодавства у сфері захисту та карантину рослин.

За довідками можна звертатись по телефону 097-91-65-200.

Додатки: Зразок заяви на проходження навчання з ТБ та виписку допусків і посвідчень , медичної книжки, наряду.

 

Головний спеціаліст Управління

фітосанітарної безпеки :                                                                      А. Сигида


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано