A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Легалізація трудових відносин і заробітної плати – один з ключових напрямків роботи служби зайнятості

Дата: 14.01.2022 17:06
Кількість переглядів: 1006

      Головною метою служби зайнятості є максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, сприяння легалізації найманої праці та працевлаштування шукачів роботи.

      Фахівці Березнегуватської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості https://www.dcz.gov.ua/storinka/poslugy залучають роботодавців до співпраці, а саме: організовують для них семінари, круглі столи, міні-ярмарки вакансій, тощо. Чим більше інформації отримає роботодавець про послуги служби зайнятості, тим скоріше він розпочне їх використовувати та стане нашим партнером.

      Однією з найбільш фінансово цікавою послугою для роботодавців, яка сприяє легалізації зайнятості найманих працівників, - є компенсація єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

      У 2022 році при мінімальній заробітній платі 6500 гривень ЄСВ становить 1430 гривень. І чим більшу заробітну плату пропонує роботодавець - тим більша сума компенсованих коштів. У разі отримання роботодавцем компенсації за декількох осіб – це велика економія. 

      Потягом минулого року компенсацію єдиного соціального внеску скористались ТОВ»Стройгарант-2020» та ФОП Білий В.Е. за працевлаштованих 2 безробітних громадян. За звітний період відшкодовано майже 15,0 тис.грн.

      Загалом робота з легалізації робочих місць характеризується кількістю заявлених до філії вакансій. Так, у 2021 році 154 роботодавцями було заявлено 668 вакансій з середньою заробітною платою 6,4 тис.грн.

       Почався новий звітний період. Тому сподіваємось на продовження партнерських відносин з роботодавцями і в поточному році та закликаємо легалізувати найманих працівників та скористатись послугою компенсації ЄСВ. Ми мобільні та завжди готові до співпраці! Більш детальна інформація за посиланням https://mik.dcz.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано