A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Увага! Важлива інформація

Дата: 19.01.2022 18:25
Кількість переглядів: 793

Фото без описуБерезнегуватська районна філія Миколаївського обласного центру зайнятості доводить до вашого відома, що відповідно до статті 15 Закону України «Про зайнятість населення» державна політика зайнятості базується на принципі забезпечення рівних можливостей населення у реалізації конституційного права на працю.

          У зв’язку з набранням чинності з 8 січня 2022 року Закону України від 10.09.2021 №1750-IX «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі», визначено, що таке «дискримінаційна реклама», «дискримінаційна реклама за ознакою статі» та посилюється відповідальність за порушення законодавства про рекламу.

         Відповідно до вищевикладеного, звертаємось до вас дотримуватись заборони вміщувати в оголошення про вакансії твердження та/або зображення, які є дискримінаційними за ознаками походження людини, її соціального і майнового стану, расової та національної залежності, статі, освіти, політичних поглядів, ставлення до релігії, за мовними ознаками, родом і характером занять, місцем проживання, а також такі, що дискредитують товари інших осіб.

        За порушення вимог частини третьої статті 241 Закону України «Про рекламу» передбачено штраф до державного бюджету у десятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент вчинення порушення, у встановленому Кабінетом Міністрів України порядку.

         За більш детальною інформацією звертайтесь до районної філії за адресою: смт Березнегувате вул. 1-ше Травня,109 або за тел.(05168)9-22-71, (05168)9-20-77, (05168)9-23-54. Завжди готові до співпраці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано