A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання постійної комісії  селищної ради  з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності, соціального захисту населення та засобів масової інформації

Дата: 24.01.2022 16:52
Кількість переглядів: 6426

21 січня 2022 року відбулося засідання постійної комісії  селищної ради  з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності, соціального захисту населення та засобів масової інформації.

      По першому питанню «Про зміну розміру посадового окладу директору комунального некомерційного підприємства «Березнегуватський центр первинної медико-санітарної допомоги» Березнегуватської селищної ради Вавіліну Олегу доповідала начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом селищної ради  Сачук Наталія.

      Наступним питанням депутати заслухали інформацію директора КНП «Березнегуватський ЦПМСД» Березнегуватської селищної ради Вавіліна Олега про ситуацію, яка склалась у зв’язку із внесенням змін до законодавства. Члени комісії підтримали інформацію Вавіліна Олега та прийняли відповідні рекомендації.

    Ще одним приводом для занепокоєння стало Звернення завідувача Березнегуватського сектору управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області Ігнатової Аліни з приводу намірів скоротити територіальний підрозділ ДМС в смт Березнегувате. Члени комісії також підтримали проєкт Звернення та погодили винесення його на розгляд спільного засідання постійних комісій селищної ради та на розгляд чергової сесії ради.

    По четвертому питанню порядку денного інформувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Хижняк Ганна, яка представила на розгляд членів постійної комісії проєкт рішення селищної ради «Про переведення Новосевастопольського закладу дошкільної освіти Березнегуватської селищної ради Миколаївської області на режим роботи з короткотривалим перебуванням дітей та затвердження Статуту закладу в новій редакції». Після обговорення проєкт рішення було схвалено та направлено на розгляд спільного засідання постійних комісій селищної ради та чергової сесії ради.

  По п’ятому питанню «Про роботу Центру надання соціальних послуг селищної ради» члени постійної комісії заслухали тимчасово виконуючого обов’язки директора Центру надання соціальних послуг селищної ради  Юхименка Володимира  який проінформував про основні показники роботи Центру надання соціальних послуг селищної ради. Після обговорення інформації Юхименка Володимира депутати прийняли відповідні рекомендації.

  По шостому питанню  заслухали  секретаря селищної ради Юрченко Світлану, яка проінформувала про організацію звітів депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання.

  І на завершення члени постійної комісії обрали свого представника до складу конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на посаду начальника дитячої оздоровчої бази відпочинку імені М.В. Башкірова ним став Власенко Сергій Станіславович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано