A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять шостої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 26 січня 2022 року (питання 1-33)

Дата: 27.01.2022 16:06
Кількість переглядів: 328

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про звіт старости сіл Висунськ, Семенівка, Одрадне, Пришиб, Василівка, Червонопілля Березнегуватської селищної ради Кривошея Сергія.

Прийнято

Завантажити

2. Про звіт старости Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Щербини Ігоря.

Прийнято

Завантажити

3. Про звіт старости Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Єжелова Олександра.

Прийнято

Завантажити

4. Про організацію звітів депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання.

Прийнято

Завантажити

5. Про переведення Новосевастопольського закладу дошкільної освіти Березнегуватської селищної ради Миколаївської області на режим роботи з короткотривалим перебуванням дітей та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Прийнято

Завантажити

6. Про затвердження Положення про відділ з питань соціально-економічного, агропромислового розвитку, інвестицій та трудових відносин Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

7. Про затвердження Положення про сектор з питань забезпечення діяльності ради та її виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

8. Про внесення змін до Положення про відділ загальної та організаційної роботи Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 23 грудня 2019 року № 4, та викладення його в новій редакції.

Прийнято

Завантажити

9. Про внесення змін до Положення про відділ бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення виконавчого органу Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 23 грудня 2019 року № 2.

Прийнято

Завантажити

10. Про утворення конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу реалізації програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2022 році.

Прийнято

Завантажити

11. Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

12. Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Березнегуватської селищної ради, що підлягають передачі в оренду та викладення їх в новій редакції.

Прийнято

Завантажити

13. Про внесення змін до Положення про оренду майна Березнегуватської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна, затвердженого рішенням селищної ради від 26 березня 2021 року № 6.

Прийнято

Завантажити

14. Про передачу нерухомого майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради в оренду Баштанському районному центру комплектування та соціальної підтримки без проведення аукціону.

Прийнято

Завантажити

15. Про передачу нерухомого майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради в оренду ПП «Редакція Березнегуватської районної газети «Народна трибуна» без проведення аукціону.

Прийнято

Завантажити

16. Про передачу нерухомого майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради в оренду фізичній особі-підприємцю Степанюк Марині Юріївні для розміщення аптечного закладу без проведення аукціону.

Прийнято

Завантажити

17. Про передачу в оренду об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради шляхом проведення аукціону.

Прийнято

Завантажити

18. Про передачу в оперативне управління комунальному підприємству «Послуги - 2» майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

19. Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на посаду начальника дитячої оздоровчої бази відпочинку ім. М.В.Башкірова.

Прийнято

Завантажити

20. Про зміну розміру посадового окладу директору комунального некомерційного підприємства «Березнегуватський центр первинної медико-санітарної допомоги» Березнегуватської селищної ради Вавіліну Олегу.

Прийнято

Завантажити

21. Про дострокове припинення повноважень старости Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Доній Ольги.

Прийнято

Завантажити

22. Про дострокове припинення повноважень старости сіл Озерівка та Новоолександрівка Березнегуватської селищної ради Паланиці Олени.

Прийнято

Завантажити

23. Про дострокове припинення повноважень старости Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Жиленка Андрія.

Прийнято

Завантажити

24. Про приведення назв посад старост сіл Березнегуватської селищної ради у відповідність до вимог чинного законодавства.

Прийнято

Завантажити

25. Про дострокове припинення повноважень керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради Якушової Наталі.

Прийнято

Завантажити

26. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 17 грудня 2020 року № 20.

Прийнято

Завантажити

27. Про звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Міністерства внутрішніх справ України, Державної міграційної служби України, Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області, Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради, Баштанської районної державної адміністрації, Баштанської районної ради.

Прийнято

Завантажити

28. Про звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Головного управління Держгеокадастру.

Прийнято

Завантажити

29. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15 грудня 2021 року № 2 «Про утворення Служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

30. Про внесення змін до селищної Програми підтримки розвитку первинної медико – санітарної допомоги на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 18 жовтня 2021 року № 8.

Прийнято

Завантажити

31. Про надання дозволу громадянину України Погірку Семену Георгійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель житлової та громадської забудови комунальної власності по вулиці Спортивна, 2 в селі Новоукраїнка Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Онищуку Антону Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

33. Про надання дозволу громадянам України Арсентьєвій Людмилі Миколаївні, Арсентьєву Дмитру Миколайовичу, Леонову Михайлу Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано