A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять шостої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 26 січня 2022 року (питання 34-66)

Дата: 27.01.2022 17:30
Кількість переглядів: 284

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

34. Про внесення змін до рішення селищної ради від 17 серпня 2021 року за № 45 «Про надання дозволу громадянину України Далебізі Павлу Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Калужській , 17 в селищі Березнегувате Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності не наданих у власність або користування громадянці України Дамчук Наталії Василівні в селищі Березнегувате, вул. Івана Безім’яного, 14 в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянці України Зубковій Олені Данилівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Біла Криниця).

Прийнято

Завантажити

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності не наданих у власність або користування громадянці України Зубковій Олені Данилівні в с. Біла Криниця, вул. Молодіжна, 7 в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Козуб Ользі Іванівні, Козуб Тетяні Миколаївні, Козуб Анастасії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

39. Про надання дозволу колгоспу «Прометей» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребуваного паю) для передачі в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

40. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою громадянина України Кондратенка Олексія Миколайовича в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кондратенку Олексію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Сокрут Світлані Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Мурахівка, вул. Центральна, 56 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Сосунович Оксані Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

44. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 листопада 2021 року за № 134 «Про надання дозволу громадянам України Рисану Андрію Олександровичу, Михальчуку Сергію Миколайовичу, Фролову Григорію Миколайовичу, Спицькій Світлані Борисівні, Спірідоновій Анні Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянам України Штаньку Володимиру Олексійовичу, Штаньку Анатолію Олексійовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Тернівка).

Прийнято

Завантажити

46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10(десять) років громадянину України Трофимову Олексію Вікторовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області( в межах села Новогригорівка).

Прийнято

Завантажити

47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10(десять) років громадянці України Маринченко Світлані Анатоліївні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області( в межах села Новогригорівка).

Прийнято

Завантажити

48. Про надання дозволу громадянці України Рощиній Вікторії Яківні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

49. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянам України Надеіній Галині Миколаївні та Гончарову Віктору Миколайовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

50. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років громадянам України Михайлюку Олегу Петровичу та Чиркіну Миколі Михайловичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити

51. Про внесення змін до рішення селищної ради від 07 вересня 2021 року № 13 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України (21 чоловік) для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Цимбалюку Віктору Анатолійовичу А.01.03 – для ведення особистого селянського господарства в межах території Новоочаківської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

53. Про надання дозволу громадянці України Дишленко Людмилі Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на замовлення гр. України Чиркіної Надії Володимирівни відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель (КВЦПЗ): В.02.01 - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада, Новоочаківський старостинський округ, с. Петропавлівка, вул. Центральна, 50.

Прийнято

Завантажити

55. Про надання дозволу громадянці України Швачко Світлані Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

56. Про надання дозволу громадянці України Самойленко Світлані Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для обслуговування нежитлової будівлі, магазину із земель комунальної власності.

Прийнято

Завантажити

57. Про передачу громадянину України Мандрику Олегу Юрійовичу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами с.Маліївка).

Прийнято

Завантажити

58. Про передачу громадянці України Ярошенко Світлані Миколаївні у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами с.Маліївка).

Прийнято

Завантажити

59. Про передачу громадянці України Галинкіній Вікторії Богданівні у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами с.Маліївка).

Не прийнято

Завантажити

60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості) фермерському господарству «ФІЛАТ»для передачі в оренду ( не витребувані паї ) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Маліївської сільської ради Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

61. Про відмову у наданні дозволу ТОВ СГВП «Березнегувате» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (не витребувані земельні частки ( паї) по колишньому КСП «Труд Ілліча») для передачі в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Маліївської сільської ради Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

62. Про надання дозволу громадянам України Басьонок Яніні Юріївні, Басьонок Наталії Олексіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

63. Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради від 04 жовтня 2021року № 45 «Про надання дозволу громадянам України Басьонку Андрію Юрійовичу, Басьонку Юрію Михайловичу , Басьонок Ларисі Василівні, Чебану Олександру Георгійовичу, Чебану Георгію Вікторовичу, Чебан Любов Михайлівні, Чебан Марії Володимирівні, Павлішину Валентину Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

64. Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради від 23 листопада 2021року №128 «Про надання дозволу громадянам України Євсеєнку Віктору Олександровичу, Євсеєнку Олександру Олександровичу, Олейніченку Олександру Валерійовичу, Олейніченку Олександру Олександровичу, Олейніченко Вікторії Вікторівні, Голенкову Олександру Леонтійовичу, Бежиряну Юхиму Дмитровичу, Бежиряну Любові Вікторівні, Красовському Володимиру Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років громадянину України Патюку Олександру Миколайовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Нововолодимирівка).

Прийнято

Завантажити

66. Про відмову в наданні дозволу громадянину України Басьонку Юрію Михайловичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано